Aanbod van healingen

Aanbod van healingen

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten healingen. Wil je een 1 op 1 healing, dan kun je terecht bij Sabine en Rinske, beide ervaren healers en opgeleid door Jolanda. Ook kun je kiezen uit meerdere krachtige online healingen of een groepshealing. Wil je meer weten over een 1 op 1 healing? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

Wil je weten of er weer een nieuwe online healing of groepshealing is? Bekijk dan hier de agenda voor de komende tijd.

1 op 1 healingen

Sabine Buchholz

1 op 1 healingen door Sabine Buchholz

Sabine geeft 1 op 1 healingen en afstandshealingen.  Sabine is healer bij de opleidingen en workshops van het Centre of joy. Daarnaast is Sabine het eerste aanspreekpunt van de supportafdeling van het Centre of joy en assistente van Jolanda. 

Online healingen

Lente-equinox healing

De lente equnox healing geeft jouw kracht en persoonlijke groei een enorme boost! Deze healing is erg krachtig als je bijvoorbeeld oude ballast los wilt laten, een patroon of iets anders wil doorbreken, toe bent aan een nieuwe start of een nieuw begin, meer energie wil hebben of bewust de energie van de lente en de nieuwe maan wil voelen.

online healing op je energiesysteem

Online healing voor meer energie

Dit is de online healing voor meer energie. Het is een intense healing op je vermogen om je energieker en vitaal te voelen. Deze healing is vooral erg goed als je last hebt van vermoeidheid, een burn-out, (negatieve) emoties en gedachten, stress en spanning en je meer energie, vitaliteit en kracht wilt ervaren.

Superhealing om je energie te verhogen

Soms is het lastig om zelf in een hoge trilling te blijven. Bijvoorbeeld als het tegenzit en er veel gebeurt in je leven. Als je een burn-out hebt of ziek bent of als je de lat steeds zo hoog legt voor jezelf. Dan kan het leven zwaar voelen. Deze  superhealing helpt je om je energiefrequentie weer te verhogen zodat jij je lichter, blijer en liefdevoller voelt.  

Zen in het bos

Online healing op zelfliefde

Zorg je vaak goed voor anderen, maar kom je zelf vaak op de laatste plaats? Voel je anderen goed aan, maar vind je het soms lastig om te voelen wat jij zelf nodig hebt? Ben je soms te hard en kritisch voor jezelf? Of ben je soms onzeker en heb je regelmatig het gevoel dat je niet goed genoeg bent? 

Voel je dat het tijd is om met meer liefde voor jezelf te gaan leven? Wil jij het stralende middelpunt van jouw leven worden? Dan is de online healing om je zelfliefde te versterken speciaal voor jou! 

Groepshealingen

power of joy

Power of joy

The power of joy is een magische middag met meditaties, healing en energiewerk in de prachtige Sint Nicolaas basiliek in IJsselstein.