Welkom bij deze helende engelenmeditatie. In deze meditatie begeleid ik je om contact te maken met jouw beschermengel en de energie van dit magische contact te ervaren. Dit brengt je heling, liefde en zachte kracht. Vind je het fijn om contact te maken met je beschermengel? Misschien is deze meditatie waarin je stap voor stap wordt begeleid in het ontmoeten van je beschermengel dan ook iets voor jou.

Steun Withjoy.nl zodat we nog meer meditaties en inspiratie met je kunnen delen

Withjoy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen van alles kost heel veel tijd, energie en aandacht. Daarom wil ik jou vragen om een vrijwillige bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen. Hoe klein of hoe groot, dat kun je helemaal zelf bepalen. Iedere euro is welkom. Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt gewoon met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support!

Helende engelenmeditatie die je liefde en zachte kracht brengt

Blijf op de hoogte van nieuwe meditaties

Vind je deze meditatie fijn en wil je als eerste op de hoogte zijn als er een nieuwe meditatie online komt? Abonneer je dan hier gratis op mijn YouTube-kanaal en klik op het belletje. Dan krijg je vanzelf een melding!

Misschien vind je deze meditaties ook fijn: