Dit is een helende meditatie met zachte vrouwelijke energie, speciaal voor vrouwen. Deze meditatie is ook heel erg fijn als je last hebt van PMS, menstruatie- of overgangsklachten. Of jezelf hebt uitgeput of een burnout hebt. Het is fijn en ontspannend om deze meditatie liggend te doen, op bed of op de bank. Maak het jezelf zo comfortabel mogelijk. Ga lekker liggen op je rug en sluit langzaam je ogen.

Wil je op de hoogte blijven van filmpjes over hooggevoeligheid en meditaties ontvangen als eerste? Abonneer je hier op mijn kanaal.

Helende meditatie met zachte vrouwelijke energie

.

Volg je me al op social media?

Ik vind het superleuk om contact met je te houden, je vindt me op social media onder andere op FacebookInstagramYouTube en LinkedIn. Zie ik je daar?

.

.

.

Dit is een helende meditatie met zachte vrouwelijke energie, speciaal voor vrouwen. Deze meditatie is ook heel erg fijn als je last hebt van PMS, menstruatie- of overgangsklachten. Of jezelf hebt uitgeput of een burnout hebt. Het is fijn en ontspannend om deze meditatie liggend te doen, op bed of op de bank. Maak het jezelf zo comfortabel mogelijk. Ga lekker liggen op je rug en sluit langzaam je ogen.

Wil je op de hoogte blijven van filmpjes over hooggevoeligheid en meditaties ontvangen als eerste? Abonneer je hier op mijn kanaal.

Helende meditatie met zachte vrouwelijke energie

Misschien vind je deze meditaties ook fijn:

Volg je me al op social media?

Ik vind het superleuk om contact met je te houden, je vindt me op social media onder andere op FacebookInstagramYouTube en LinkedIn. Zie ik je daar?