Meditatie helende waterval

Geleide meditaties zijn de manier om je even op te laden of om met overprikkeling om te gaan. Als je hooggevoelig bent dan krijg je veel meer prikkels binnen en je verwerkt al die prikkels ook nog op een dieper niveau dan mensen die niet hooggevoelig zijn. Deze keer heb ik geleide meditatie/visualisatie waarbij ik je meeneem naar een helende waterval.

 

Vraag hieronder jouw helende waterval aan.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn Privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Library of joy

Meld je gratis aan voor de library of joy en krijg toegang tot een exclusieve omgeving met meditaties, filmpjes en e-books. Ook ontvang je regelmatig een mail met nieuwe meditaties, tips en inspiratie. De library of joy is een plek met tools speciaal voor jou om van je hooggevoeligheid je kracht te maken!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je krijgt nu toegang tot de library of joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest