Meditatie helende waterval

Geleide meditaties zijn de manier om je even op te laden of om met overprikkeling om te gaan. Als je hooggevoelig bent dan krijg je veel meer prikkels binnen en je verwerkt al die prikkels ook nog op een dieper niveau dan mensen die niet hooggevoelig zijn. Deze keer heb ik geleide meditatie/visualisatie waarbij ik je meeneem naar een helende waterval.

 

Vraag hieronder jouw helende waterval aan.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn Privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

With Joy Membership

Meld je gratis aan en ontvang tips, meditaties en inspiratie voor hooggevoelige vrouwen in je mailbox. Als member krijg je ook exclusief toegang tot de library of joy met meditaties, filmpjes en inspiratie. 

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je bent nu een member van With Joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest