In de media

In de media

Regelmatig schrijf ik artikelen voor andere platforms en magazines. Voor Inspirerend Leven ben ik vaste auteur. En soms word ik geïnterviewd of wordt er een artikel geschreven over mij, of over mijn bedrijf With joy – coaching & training. Hieronder vind je een overzicht van de publicaties.

Heb je een verzoek voor een interview, of een gastblog? Voel je welkom om contact met me op te nemen! Vanwege de tijd en aandacht schrijf ik alleen gastartikelen voor grote magazines en platforms.

Overzicht interviews en artikelen

Publicatie in Inspirerend Leven Winterboek

In het Inspirerend leven Winterboek verschenen in november 2018 vind je een artikel van me!
Ontzettend leuk om hieraan mee te mogen werken. Hieronder het winterboek vind je alle artikelen die ik tot nu toe voor het platform Inspirerend Leven heb geschreven.

Gratis training Omgaan met je hooggevoeligheid

Vind jij het soms lastig om hooggevoelig te zijn en wil je graag leren hoe je om kan gaan met je hooggevoeligheid? Meld je dan gratis aan voor de training Omgaan met je Hooggevoeligheid. Je ontvangt dan niet alleen de 4-delige training maar ook een gratis e-book!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je krijgt nu toegang tot de library of joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest