In de media

In de media

Soms word ik geïnterviewd of wordt er een artikel geschreven over mij, mijn bedrijf With joy – coaching &  training of het online feelgoodmagazine Live with joy.  Ook schrijf ik regelmatig artikelen voor andere een platforms en magazines. Hieronder vind je een overzicht van de publicaties.

Wil jij graag een interview met mij, zoek je iemand voor een gastblog, of heb je een ander verzoek voor samenwerking? Voel je welkom om contact met me op te nemen!

Overzicht interviews en artikelen

Artikelen Live with joy, online feelgoodmagazine voor hooggevoelige vrouwen

In april dit jaar heb ik het online feelgoodmagazine Live with joy opgericht. Samen met meer dan 25 vrouwen schrijven we over hooggevoeligheid, opvoeden, ondernemen, lifestyle, relaties, voeding en delen we recepten. Hieronder een overzicht van mijn mijn artikelen op Live with joy.

Artikelen op Inspirerend Leven

Inspirerend Leven is een inspiratieplatform, waar ik als auteur regelmatig artikelen publiceer. Hieronder vind je een overzicht van mijn artikelen.

 

Live with joy

Online feelgoodmagazine voor hooggevoelige vrouwen

Live with joy is hét online feelgoodmagazine voor hooggevoelige vrouwen over hoogsensitiviteit, lifestyle, bewustzijn, opvoeden, bewust werken en ondernemen. Hooggevoelig zijn is een kwaliteit, die je leven mooier kan maken. Maar toch is dat niet voor iedereen zo, simpelweg omdat je nooit hebt geleerd hoe je met je hooggevoeligheid om kan gaan. Soms kun je daar wel wat hulp bij gebruiken. Op Live with joy delen experts inspiratie voor een gezond, actief, ondernemend, gelukkig en succesvol leven speciaal voor hoogsensitieve vrouwen! Wil jij je ook nog meer laten inspireren? Neem dan eens een kijkje op ons feelgoodmagazine.

Library of joy

Meld je gratis aan voor de library of joy en krijg toegang tot een exclusieve omgeving met meditaties, filmpjes en e-books. Ook ontvang je regelmatig een mail met nieuwe meditaties, tips en inspiratie. De library of joy is een plek met tools speciaal voor jou om van je hooggevoeligheid je kracht te maken!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je krijgt nu toegang tot de library of joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest