Dit is een mini-meditatie met yin-energie. Deze meditatie helpt je om tot rust te komen als je erg druk bent geweest is fijn als je erg druk bent geweest en veel van jezelf hebt gevraagd. Zit jij veel in de actiestand? Of ga je op wilskracht maar door? Yin-energie brengt weer balans tussen actie en rust, tussen inspanning en ontspanning. YIN-energie is ook heel erg helend bij vermoeidheid, uitputting, een burn-out. Vind je deze meditatie fijn? Wil je meer meditaties met yin-energie luisteren? Misschien is deze slaapmeditatie met yin-energie of de yin-meditatie bij vermoeidheid en een burn-out wat voor jou.

Wil je nog meer meditaties beluisteren?

Centre of joy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen kost veel tijd, energie en aandacht. Daarom willen we je vragen om een bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen.  Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support!

Mini meditatie om tot rust te komen als je erg druk bent geweest

Blijf op de hoogte van nieuwe meditaties

Vind je deze meditatie fijn en wil je als eerste op de hoogte zijn als er een nieuwe meditatie online komt? Abonneer je dan hier gratis op mijn YouTube-kanaal en klik op het belletje. Dan krijg je vanzelf een melding!

Misschien vind je één van deze meditaties ook interessant: