Van verschillende mensen kreeg ik de vraag of ik nu nog wel werk en wat er nu wel of niet doorgaat! En ja, natuurlijk zijn we open. Wel op een andere manier dan je gewend bent, omdat we rekening houden met alle maatregelen. Tegelijk zijn er ook nieuwe initiatieven en ideeën om jou juist te helpen in deze periode. In dit artikel kun je lezen wat je van ons kunt verwachten de komende tijd en hoe jij vanaf huis aan de slag kan met je persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling, met een flinke korting.

1 op 1 coaching

Alle 1 op 1 trajecten lopen gewoon door. Ik doe deze sessies online. Dit zijn healingen, readingen en coachingstrajecten voor persoonlijke, spirituele en zakelijke ontwikkeling. Ik heb al een lange tijd ervaring met online werken, daarnaast heb ik bijna 20 jaar ervaring met het werken met je intuitie, energie en hooggevoeligheid. Dit samen maakt dat mijn 1 op 1 sessies online ook heel erg krachtig zijn en een krachtige helende werking hebben. Bekijk hier de mogelijkheden om 1 op 1 met me aan de slag te gaan.

Trainingen om je intuitie en hooggevoeligheid te ontwikkelen

Wil jij jezelf ook voeden met inspiratie en je energieniveau verhogen? Wil jij de komende tijd juist nuttig gebruiken om aan jezelf te werken? Dan heb ik een hele toffe aanbieding voor je: de Spring School. Start met mij als jouw coach en inspirator en ga vanaf huis aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Op al mijn trainingen krijg je nu € 130 tot € 160 korting! In de trainingen krijg je filmpjes, meditaties, oefeningen en werkboeken en kun je mij al je vragen stellen in een coachcall. Vanwege de huidige situatie heb ik de trainingen aangepast: er zijn meer coachmomenten en de hele training komt in 1 keer beschikbaar. Je hoeft dus niet te wachten op een nieuwe les. Je kan kiezen uit 2 trainingen: De magie van je intuitie en energie en Ontwikkel je hooggevoeligheid. Bekijk hier de mogelijkheden van de Spring School en krijg direct toegang!

Loopbaancoaching

Ook de trajecten en kennismakingsgesprekken op het gebied van loopbaancoaching lopen gewoon door. Je kan hiervoor terecht bij de loopbaancoach van With joy: Rosalien Mombarg. Wil jij aan de slag met je loopbaan, je droombaan vinden of meer weten over een outplacementtraject? Vraag dan een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan. De trajecten van Roos vinden plaats in een veilige setting, waarbij ze de regels over afstand houden natuurlijk in acht neemt.

Zomerweek de kracht van je hooggevoeligheid

De zomerweek de kracht van je hooggevoeligheid start op 20 juni. Op dit moment is het nog onduidelijk hoe alles loopt en welke regelgeving nog nodig is in juni. Eind april ga ik verder voelen of het goed en verantwoord is om deze week door te laten gaan. Als de week geannuleerd moet worden, dan krijgt iedereen zijn of haar geld volledig terug. Voor iedereen die de week op voorhand wil annuleren, gelden de annuleringsvoorwaarden van het landgoed Preau en betaal je 15% aan kosten voor het curcusgeld en je verblijfskosten.

Workshops

Voorlopig zijn de workshops verplaatst naar de zomer en het najaar. De eerstvolgende workshop is op 11 juli, bekijk alle data in de agenda. Iedereen die stond ingeschreven voor een workshop heeft een mail gehad mag en op een later moment de workshop volgen. Iedereen die nu geen workshop kan volgen krijgt 1 van de online trainingen naar keuze cadeau.

Wekelijks nieuwe inspiratie en meditaties!

Zoals je van ons gewend bent blijven we wekelijks inspiratie delen. In de vorm van artikelen op ons blog en nieuwe meditaties. Ook zijn we gewoon actief op social media om met jou in verbinding te blijven en inspiratie en energie te delen, die je heling kan brengen. Wil je van start met het leren omgaan met je hooggevoeligheid? Vraag dan hier de gratis 4-delige training Omgaan met je hooggevoeligheid aan.

Heb je nog vragen of wil je iets delen? Voel je welkom om dat hieronder te delen. Ik wens je een goede gezondheid en zorg goed voor jezelf. Liefs, Jolanda