Online zonnewende healing

Een magische lichthealing
zonnewende

Online zonnewende healingspecial

Op de dagen rond de langste dag en de kortste nacht is de kracht en invloed van licht groots. Eeuwenlang wordt de zomerwende gevierd. Daarom deel ik graag een online zonnewende healing met jou. 

De online zonnewende healing is een intense healing op jouw essentie, dat is wie jij diep van binnen bent. Jouw licht en jouw energie is de bron van geluk, liefde en overvloed voor jou. Met de healing stimuleer je het herstellend vermogen van lichaam, geest en je energie. Het helpt je om oude patronen en overtuigingen die jou niet dienen los te laten. Of fysieke klachten en emoties op een dieper niveau los te laten. Zo kom je meer in contact met wie jij diep van binnen bent en kun je stappen zetten in je leven die echt bij je passen. Door de healingspecial kun jij je verbinden met jouw verlangens en de komende tijd vanuit afstemming stappen zetten. 

Als mens voel ik mij erg verbonden met het licht en de tradities van de midzomernacht. Als healer voel ik dat mijn kracht en vermogen om te healen, verbinden en te creëren groots is in de zomer en dit deel ik graag met je in de online zonnewende healing. Dit jaar geef ik de online zonnewende healing vanuit Frankrijk op een magische plek in de Morvan.

De online zonnewende healingspecial is voor iedereen die ernaar verlangt om:

Z

diep te ontspannen en stress of spanning los wil laten

Z

minder in je hoofd te zitten en meer rust in jezelf te ervaren

Z

nieuwe stappen te zetten in je leven die passen bij wie je diep van binnen bent

Z

meer contact te hebben met je intuitie en je hogere zelf

Z

het zelfgenezend vermogen van het lichaam wil activeren en fysieke klachten los wil laten

Z

herhalende patronen en hardnekkige overtuigingen los te laten

Z

de voordelen van hooggevoelig zijn wil omarmen en voor je te laten werken in je leven

Meld je aan en reserveer jouw plek voor de online zonnewende healing

Energie werkt voorbij tijd en ruimte. Energie is magisch. Als jij de geluidsopname op een ander moment luistert, dan activeer je op dat moment de energie en de healing voor jou. Je kunt de geluidsopname van de healing dan ook zo vaak luisteren als je wilt. Je zal steeds het effect van de healing ervaren.

Hoe gaat de online healingspecial in zijn werk?

Je ontvangt een mail met de geluidsopname van de healing. Je kunt de geluidsopname vergelijken met de meditaties zoals je van mij gewend bent. Je wordt begeleid door mijn stem en helende muziek. De healing duurt een klein uur. De geluidsopname is in MP3 formaat en je kunt deze ook downloaden.

Hoe gaat de healing nu in zijn werk? 

Zodra je de healing gaat luisteren verbind jij je aan de het veld van energie. Zoek een fijn plekje op waar je niet gestoord kan worden en maak er een magisch moment van. Het kan zijn dat je tijdens de healing fysieke sensaties voelt, zoals tintelingen, kippenvel, warmte, kou, ontspanning of misschien juist wat extra spanning in je lichaam. Of je kan emoties ervaren. Je mag erop vertrouwen dat de healing en de energie op die manier naar jou toekomt, zoals het bij jou past. Er is geen goed of fout, alles wat jij ervaart klopt helemaal met wat jij nodig hebt. De dag na de healing mail ik je mijn ervaring tijdens de healing en wat ik heb waargenomen in het veld en de groepsenergie. Dit kan het voor jou nog krachtiger maken of je extra inzicht geven.

Mijn dreamteam van gidsen, engelen en healers

Tijdens de healing werk ik samen met mijn dreamteam van gidsen, engelen en healers, vanuit Frankrijk in de Morvan. We stemmen ons af op iedereen in de groep. We zorgen voor een veilige en gegronde ruimte, waar je gedragen en beschermd wordt. We creëren een liefdevol lichtveld als helende ruimte waar jouw energie in beweging mag komen. Je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd en je start een diepe transformatie op alle niveau’s: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Als je de healing niet live luistert

Energie werkt voorbij tijd en ruimte. Energie is magisch. Als jij de geluidsopname op een ander moment luistert, dan zaterdag 19 juni, dan activeer je op dat moment de energie en de healing voor jou. Je kunt de geluidsopname van de healing dan ook zo vaak luisteren als je wilt. Je zal steeds het effect van de healing ervaren.

Ik werk samen met mijn dreamteam van gidsen, engelen en healers

Ik ben hooggevoelig en ook als kind zag en voelde ik al veel meer dan ‘de grote mensen’ zeiden dat er was. Net als vele andere kinderen werd mij vooral geleerd om mijn mentale capaciteiten te ontwikkelen. Na jaren van ontkennen van mijn gevoeligheid startte ik in 2001 met mijn eerste opleiding in intuïtieve ontwikkeling. Wat een feest was dat: ik leerde dat ik helemaal niet gek was, maar dat ik gewoon heel veel voel, zie en weet. Vele opleidingen volgden en ik ben onder andere gecertificeerd coach, healer en reader. In 2008 startte ik mijn eigen praktijk, die na al die jaren enorm is gegroeid.

Mijn verbinding met gidsen en engelen

Ik durf er nu helemaal voor uit te komen wie ik ben: hooggevoelig, helderwetend, helderziend en heldervoelend. Door deze kwaliteiten kan ik eenvoudig contact maken met gidsen en engelen. Tijdens de healing werk ik samen met mijn dreamteam van gidsen, engelen en healers. Samen met hen creëren we een liefdevol lichtveld als helende ruimte waar jouw energie in beweging mag komen. Magisch om te doen en om te beleven!

Wat ik voor jou kan betekenen als coach en trainer 

In mijn werk als coach & trainer werk ik niet met standaardoplossingen. Jij bent uniek. Mijn jarenlange ervaring en mijn vermogen om helder te zien en te voelen maakt dat ik contact kan maken met wie jij diep van binnen echt bent en wat voor jou werkt. Dat verwerk ik in mijn coachings en opleidingen, waardoor je handvaten krijgt om persoonlijk en spiritueel te groeien.

13+ jaar

ervaring als healer, reader, coach en trainer

 

5 miljoen +

  geholpen door mijn meditaties, masterclasses en challenges

 

2000+

Deelnemers in opleidingen, workshops en online trainingen

Dit is wat andere mensen zeggen over de zonnewende healing van vorig jaar

Lieve Jolanda, ik vond het een liefdevolle en magische healing. Ik heb veel emoties gevoeld en heb ervaren dat ik oude (gedrags)patronen los mag laten. Na afloop voelde ik me gevuld met gouden licht, liefde en vrede. Vanmiddag heb ik een zonne-maanbord gemaakt. Jolanda, dankjewel voor deze liefdevolle healing. Ook dank voor het delen van jouw altaar met stenen, kaarten en woorden. Lieve groet in verbondenheid 

 

Roely

Wat heerlijk om dit te mogen mee ervaren. Heel wat is door me heen gestroomd en weer verdwenen. Dat deze magische tijd helend mag zijn voor de hele planeet.

Caroline

Dank je wel dat ik deze ervaring heb mogen ontvangen. De afgelopen weken heb ik veel ‘oud zeer’ kunnen verwerken. En loslaten. Dus deze healing was zo ongelofelijk en nodig om de volgende stappen op mijn levenspad te kunnen zetten. Na de healing heb ik allereerst 2 uur geslapen en voel dat er ontzettend veel is gebeurd. Ik voel me gesteund om verder te gaan. Dank daarvoor. Wens je een fijne dag,

Roswitha

Bedankt voor de fijne online healing Jolanda! Ik was totaal ontspannen en zakte al snel diep in mijn lichaam… de laatste weken voelde mijn lichaam heel erg zwaar… en ik was veel moe… ik voel me nu veel lichter… hopelijk blijft dit zo en heb ik dingen los kunnen laten die me niet meer dienen.

Edgar

Ik voelde dat de healing me op een ander, dieper bewustzijnsniveau bracht. Het uur was voorbij voordat ik er erg in had. Ik voelde me gesteund en gesterkt door het gouden licht van de zon om me heen om nu de volgende stap te zetten oude patronen los te laten. Om me niet meer te laten leiden door angst, maar door liefde.
Hartelijk dank Jolanda, voor deze liefdevolle en mooie healing!

Ineke

Lieve Jolanda, ook bij mij stroomde er vanalles door mij heen. Wat heel erg bijzonder was dat ik nu weet wat ik verder mag gaan doen wat werk betreft. Dat inzicht kreeg ik tijdens de meditatie. Ik weet niet hoe ik beginnen moet…Maar ik weet nu eindelijk wat ik nu echt moet/mag gaan doen. Ik ben hier erg dankbaar voor. Heel veel liefs en dankjewel…

Leonie

Vind hier je antwoord op de meestgestelde vragen

Ik kan niet live bij de zonnewende healing zijn, wat nu?

Vrijdagavond krijg je een geluidsopname toegestuurd, die de healing in jou activeert. Je kunt de opname dus op iedere moment beluisteren en zelfs meerdere keren doen.

Hoe gaat de online healingspecial in zijn werk?

Vrijdagavond 18 juni ontvang je een mail met een link naar het geluidsbestand. Je kunt het geluidsbestand downloaden als MP3 of gewoon afspelen. Het beste luister je met oortjes of een koptelefoon. Op zaterdag 19 juni luisteren we om 10 uur allemaal naar de online zonnewende healingspecial. Je wordt begeleid door mijn stem en prachtige muziek die je openen en een heling in jezelf op gang brengt. Deze healing heeft effect op alle niveau’s: je fysieke lichaam, je emoties, je gedachten en je ziel. Ik ga me afstemmen op de hele groep en een ieder energetisch healen op afstand. Ook als je de opname later luistert, krijg je toegang tot de energie.

Ik heb me aangemeld maar ik heb geen bevestiging ontvangen?

Check even je spam, ongewenste mail of reclame, mogelijk is de mail daar terecht gekomen. Of mail naar support@withjoy.nl

Mijn vraag staat hier niet bij!

Staat jouw vraag hier niet bij? Mail jouw vraag naar support@withjoy.nl. We helpen je graag!

Ik heb me aangemeld maar ik wil annuleren

Vanaf het moment van aanmelding, verbind jij jezelf al met de energie en start de healing al. Je kunt ook al veranderingen in je energie ervaren. Het is daarom ook niet mogelijk om te annuleren. Kun je niet op zaterdagochtend 10.00 uur? Dan kun je altijd op een ander moment de healing doen. Het liefdevolle lichtveld van healing opent zich, zodra je de geluidsopname luistert.