Opleidingen

Opleidingen

Hieronder vind je een overzicht van het opleidingstrajct speciaal voor hooggevoelige mannen en vrouwen.  Je start met intuitieve en persoonlijke ontwikkeling en je kunt doorstromen naar de healing en de readingopleiding. Het is ook mogelijk om daarna door te stromen naar een opleiding voor intuitieve coaching.

Twijfel je of een opleiding wel voor jou geschikt is? Of heb je een andere vraag? Voel je dan welkom om contact met me op te nemen, ik help je graag!

In september 2019 start de eerste opleiding intuitieve en persoonlijke ontwikkeling.

Wil je weten wanneer de opleidingen starten? Bekijk dan hier de agenda voor de komende tijd. 

Intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling

In de basisopleiding start je met het ontwikkelen van je intuitie en werken met je energie. Je ontdekt de mogelijkheden van zelfhealing waarmee jij jezelf kan versterken en beschermen. 

Healingopleiding

In de healingopleiding leer je alles ocer zelfhealing en het healen van anderen. Na deze opleiding kun jij healing professioneel inzetten in je persoonlijke of zakelijke leven. 

Readingopleiding

In de readingopleiding leer je hoe je met je intuitie energie kunt lezen van jezelf, van andere personen en je omgeving. Na de opleiding kun je reading professioneel inzetten op je werk of voor je persoonlijke ontwikkeling. 

Gratis training Omgaan met je hooggevoeligheid

Vind jij het soms lastig om hooggevoelig te zijn en wil je graag leren hoe je om kan gaan met je hooggevoeligheid? Meld je dan gratis aan voor de training Omgaan met je Hooggevoeligheid. Je ontvangt dan niet alleen de 4-delige training maar ook een gratis e-book!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je krijgt nu toegang tot de library of joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest