Over Centre of joy

Over Centre of joy

Welkom bij het Centre of joy, het centrum voor persoonlijke, intuitieve en spirituele ontwikkeling speciaal voor mensen die hooggevoelig zijn. Wij helpen mensen om wakker te worden en te voelen wie ze echt zijn voorbij aan alles wat ze meegemaakt hebben. Door het ontwikkelen van je intuitie ontdek je wie jij écht diep van binnen bent en word jij de leider over je gedachten, je gevoelens en je leven! 

We bieden een gevarieerd aanbod aan van opleidingen, workshops, online trainingen, healingen, meditaties en zomerweken. Wil jij kennis met ons maken? Bekijk dan gerust de mogelijkheden van de gratis masterclasses, trainingen en meditaties

Het Centre of joy is groeiende, hieronder lees je wie er allemaal in ons team zitten.  

Jolanda Hoogkamer

Jolanda Hoogkamer
Oprichter en master trainer

Jolanda is oprichter en master trainer van het Centre of joy. In 2008 startte Jolanda met haar eigen praktijk voor healing, reading en coaching. Jaren heeft ze mensen 1 op 1 begeleidt met persoonlijke ontwikkeling. Vanaf 2016 deelt Jolanda veel inspiratie en meditaties waarmee ze inmiddels meer dan 300.000 mensen per maand bereikt. Honderden mensen volgden een workshop, opleiding of online training.

Jij bent uniek

In haar werk als coach & trainer werkt Jolanda niet met standaardoplossingen die voor iedereen gelden. Jij bent uniek. Door haar jarenlange ervaring en haar vermogen om helder te zien, voelen en weten maakt Jolanda contact met wie jij diep van binnen echt bent en met wat voor jou werkt. Dat verwerk ze in al haar werk waardoor jij de juiste handvaten krijgt om persoonlijk en spiritueel te groeien.

Groei van het Centre of joy

Door de enorme groei van het Centre of joy past het geven van 1 op 1 sessies niet meer in haar agenda en kan Jolanda al het werk niet meer alleen doen. Daarom werkt ze met een team van assistenten en afgestudeerd healers die haar ondersteunen. 

Wil je meer weten over Jolanda en haar achtergrond? Klik dan hier.

Assistenten opleidingen

Binnen de opleidingen, workshops en zomerweken wordt Jolanda ondersteund door een team van assistenten: de angels of joy.  Alle assistenten zijn zelf ook hooggevoelig en hebben zelf ook een opleidingstraject bij Centre of joy gevolgd en zijn afgestudeerd healer.

Sabine Buchholz

Sabine Buchholz

Sabine geeft 1 op 1 healingen. Als healer assisteert ze bij de opleidingen, workshops en online healingen die het Centre of joy regelmatig geeft. Daarnaast is Sabine het eerste aanspreekpunt van de supportafdeling van het Centre of joy en helpt ze bij de reacties op social media.

Rinske Molenaar

Rinske assisteert als healer bij de opleidingen en workshops van het Centre of joy. Daarnaast heeft Rinske een eigen praktijk voor trance healing en kun je bij haar terecht voor 1 op 1 sessies en healingen.

Ondersteuning door team van experts

 

Naast de assistenten en healers werkt het Centre of joy met een team van experts die ons op freelance basis ondersteunen met techniek van de website, onderhoud en beveiliging van alle websites, administratie en boekhouding, het technische deel van de online trainingen en last but not least: strategisch en financieel advies.