Reading

Reading

Als je worstelt met een bepaald thema of vraag en je voelt dat je er zelf met je bewustzijn niet bij kan komen, of je weet dat je bepaalde informatie mist, dan is een reading een mooie vorm om inzicht en informatie te krijgen. Een reading kun je ook doen als je nieuwsgierig bent en meer wilt weten over jouw energie, je gronding, je aura, gidsen, vorige levens en energie van andere mensen en relaties.

Soms vind je het antwoord in het onzichtbare

We hebben allemaal onze blinde vlekken als het gaat om ons leven, onze uitdagingen. Soms kan het zijn dat je bepaalde informatie geblokkeerd hebt, of dat je het simpelweg niet met je analytische vermogen kunt ontrafelen. Wij zijn zoveel meer dan ons lichaam, met onze gedachten en gevoelens. Zo heb je:

  • Onderbewustzijn: 90% van je gedachten en je realiteit komt uit je onderbewustzijn. Je onderbewustzijn wordt geprogrammeerd door gebeurtenissen in dit leven en soms ook vorige levens.
  • Hogere bewustzijn: dit is de verbinding met je intuïtie, het universum, ook wel het goddelijke of akasha genoemt. Helder voelen, helder weten, zijn termen die hierbij horen.
  • Overige niet zichtbare zaken zoals: vorige levens, je verbinding met gidsen en engelen, de verbinding met mensen die soms al meerdere levens aanwezig is, energieën van plekken of oude gebeurtenissen en karma.
  • Je energie, zoals je aura, je chakra’s en je verbinding met de aarde en de kosmos.

 

Wat is een reading?

Veel mensen vragen zich af hoe dat nu werkt. Een reading is het lezen van jouw energie. Bij aanvang zet ik mezelf als het ware op een andere frequentie. Hierdoor zit ik niet meer in mijn hoofd, maar kan ik vanuit helderheid en intuitie waarnemen. Vervolgens maak ik contact met jouw energie, met je ziel, ook wel spirit of je wezen genoemd. Terwijl we tegenover elkaar zitten vertel ik je alles wat ik waarneem. Vaak sluit ik de sessie af met een energetische healing, zodat je ontspannen en tegelijk opgeladen naar huis gaat.

Waarom zou je bij mij een reading doen?

Als hooggevoelige coach en trainer ben ik ook expert op het gebied van intuitie en energie. Mijn hooggevoeligheid zorgt ervoor dat ik van nature al heel erg veel aanvoel en oppik. Mijn kwaliteiten beschrijven zich het best als heldervoelend en helderwetend.

Vanaf 2001 ben ik deze kwaliteiten bewust gaan ontwikkelen met opleidingen om mijn intuitie te ontwikkelen. En tot op heden volg ik nog steeds opleidingen om hierin te blijven groeien en te specialiseren. Echt leren readen heb ik geleerd in een 2 jarige readingopleiding. Door jarenlange opleidingen heb ik geleerd om met de energie van iemands essentie te werken. Mijn helderheid, intuitie, ervaring en opleidingen maken me een hele krachtige healer.

Vaak worden mijn klanten aangetrokken door mijn energie en aanpak en weten ze dat ik ze kan helpen. Heb jij dat gevoel ook en wil je graag een reading, vraag dan nu jouw healing aan! Heb je nog vragen? Voel je dan welkom om contact met me op te nemen.

Je investering

Het meest waardevolle wat je kunt doen is jezelf blijven ontwikkelen en groeien.

Een reading als losse sessie is alleen beschikbaar voor bestaande clienten, deelnemers van mijn opleidingen, trainingen of workshops.
Een reading kan ook onderdeel uitmaken van een coachingstraject. Je investering voor een reading is € 100 en de sessie duurt circa 75 minuten.

Heb je na het lezen van deze informatie vragen of wil je overleggen of en hoe ik je kan helpen.
Voel je welkom om contact met me op te nemen, ik help je graag!

​Bianca

Wat was de reading bijzonder, Jolanda wist precies de pijnpunten uit mijn jeugd te benoemen. Hoe het gebrek aan waardering en aandacht de basis legde om mezelf altijd aan te passen. En te blijven geven aan de ander. Ik dacht altijd dat ik dit allang verwerkt had, maar door de reading besef ik nu dat ik in mijn relaties ook altijd de gever ben. Ik ben me veel bewuster geworden van mijn eigen verlangens en geef in mijn relatie nu veel beter mijn grenzen aan. Dat was even wennen, maar nu zijn zelfs mijn man en de kinderen blij met de verandering. Ik ben zelfverzekerder en ik straal meer. Heb je twijfels, of heb je het gevoel dat je niet alles uit je leven haalt? Dan zou ik zeker een reading en healing bij Jolanda aanbevelen.

​Anke

Ik had echt geen idee wat ik nu wilde na mijn burnout. Ik heb altijd maar gedaan wat op mijn pad kwam. Door jou weet ik nu heel goed wat mijn talenten zijn en waar ik echt gelukkig van wordt. De reading was zo speciaal, zonder zweverig te zijn. Je stelde me zo op mij gemak. Je lichte ogen lijken zo door je heen te kijken. Ik kan het iedereen aanraden. 

​Karin

Jolanda gaf me een reading, wat was het fijn. Ze raakte me zo met haar helderheid, haar woorden en wat ze zag. Door de reading snap ik nu dat de Keer op keer verlangde ik weer terug naar mijn ex, terwijl ik me al 100 keer had voorgenomen dat ik nooit meer terug zou gaan. Tijdens de reading werd duidelijk dat we zo verbonden zijn met elkaar, al vele levens lang. En waarom ik steeds weer verlangde naar onze verbinding. Na de reading heeft Jolanda me in 3 coachgesprekken geholpen om de energetische verbinding tussen ons schoon te maken, zodat ik niet meer als een elastiekje terug werd getrokken.