Rosalien Mombarg

Loopbaancoach voor hooggevoelige vrouwen

Ben jij hooggevoelig en loop je vast in je werk? 

Ben je al een tijdje niet meer zo gelukkig in je werk? Kom je elke dag futloos en zonder energie thuis? Heb jij het gevoel dat je niet tot je recht komt in je werk en er wellicht meer in je zit? Verlang jij wellicht al een tijdje naar ander werk? Zonde om alleen met deze vragen te blijven lopen. Ik kan je in een korte tijd veel helderheid en antwoorden geven op de vragen die bij jou spelen. 

In ons leven zijn we zo gewend om ons aan te passen aan onze omgeving. Je raakt hierdoor verder van jezelf verwijderd en je kan hierdoor vastlopen in het werk wat je doet. Je kan zover van jezelf af komen te staan dat je niet meer gelukkig bent, somber wordt of zelfs overspannen raakt. Of je komt in een burn-out of bore-out terecht. Dan is het tijd om even pas op de plaats te maken en te kijken naar wat jou wel gelukkig maakt en waar je weer energie van krijgt. 

Mijn naam is Rosalien Mombarg

Als loopbaancoach voor (hoog)gevoelige vrouwen kan ik jou helpen weer zicht te krijgen op waar jij wel van houdt. Ik ben ervan overtuigd dat jij diep van binnen weet waar jij gelukkig van wordt in werk.

Onze belemmerende overtuigingen weerhouden ons vaak om te doen wat we diep van binnen willen. Door deze helder te krijgen en te weten wat je wil, kom je als vanzelf in beweging en verdwijnen blokkades vaak als sneeuw voor de zon. 

Waarom je mij als coach wilt?

Ik ben ervan overtuigd dat diep in jou het antwoord leeft op waar jij naar verlangt in je werk. Het is aan mij om samen met jou het antwoord hierop te vinden. Door het stellen van de juiste vragen aan jou, word jij je weer bewust van hetgeen je echt leuk vindt in werk. 

Ik vind het belangrijk om tijdens gesprekken met mijn volledige aandacht bij jou te zijn. Door mijn gevoeligheid kan ik me goed op jou afstemmen. Hierdoor komen we samen tot mooie inzichten die jou helpen de baan van je dromen te vinden. 

Voorbeelden waarbij mijn coaching je kan helpen: 

R

Inzicht krijgen in waarom je vastloopt op het gebied van werk

R

Ontdekken wie jij bent met al jouw unieke talenten

R

Inzicht krijgen in welke baan bij jou past en samen te vallen met het werk dat je doet

R

Belemmerende overtuigingen je niet meer tegenhouden en je in jouw werk jouw hart gaat volgen

R

Antwoord krijgen op de vraag of jouw huidige werk nog bij je past

R

Volledig tot je recht te komen in een sollicitatiegesprek

R

Van jouw gevoeligheid je kracht te maken in werk

R

Leven naar wie jij diep van binnen bent en werk een uiting wordt van wie jij bent en voor staat

Herken jij je hierin? Wil jij weten wat jouw talenten en kwaliteiten zijn?
Wil je weten welke baan jou op het lijf geschreven is en jij volledig in tot je recht komt?
Wil je weer zin hebben in je werk en met energie aan de slag? Ik help je graag! 

Waar kan ik je bij helpen? 

Loopbaanorientatie

Wil jij antwoord op de vraag welke baan bij jou past? In 4 sessies ontdekken we welke baan jou op het lijf geschreven is door antwoord te krijgen op wie jij bent, wat jij wil en wat jij leuk vindt in werk. 

Outplacement

Wil jij van baan naar baan begeleid worden? Ik kan je helpen het outplacement te zien als een nieuwe kans naar een baan waar je weer gelukkig in bent! 

Verover jouw droombaan

Lukt het je niet de baan van je dromen te vinden? Ik weet op welke andere manieren je de baan van je dromen kan veroveren. 

Wil je aan de slag met mij? Wees welkom en meld je nu aan! Of wil je eerst vrijblijvend kennismaken? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan. Of neem op 1 van de andere manieren contact met me op. Ik zie er naar uit je te ontmoeten! 

 

Violet

Ik voelde me erg welkom en mijn loopbaancoach zag al snel wie ik als persoon ben, en wist ook meteen hoe ze me kon helpen. Ze voelde goed aan wat bij me past en wat niet. Hierdoor sloot ze vanaf het begin af aan erg goed bij mijn wensen aan.

Rosalien Mombarg heeft mij op een zeer prettige en effectieve manier een zetje gegeven om wat meer mijn hart te volgen en om dichter bij mijn droombaan te komen.

Mary

Ik heb contact gezocht met Rosalien om mij weer op de arbeidsmarkt te begeleiden naar een leuke job. Rosalien doet haar werk met passie, dat staat voorop!

Ik heb haar leren kennen als een zeer deskundig en betrokken loopbaancoach die met je meedenkt. Rosalien is erg enthousiast en gedreven. Zij is ook buiten haar werktijd bezig om de beste werkplek voor je te vinden. Zij ziet elke kans als een uitdaging en dat is erg motiverend.

Het was prettig om met haar te werken en ik kan haar van harte aanbevelen!

Mijn cliënten voelen zich gezien en gehoord door mij in wie ze zijn en waar ze tegenaan lopen. Dit is een belangrijke basis van vertrouwen waar vanuit we tot een nieuwe loopbaanstap kunnen komen, waarin jij volledig tot je recht komt.

Voel jij dat ook? Vraag dan nu jouw loopbaantraject aan. Wil je mij eerst nog wat beter leren kennen of jouw situatie voorleggen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan. Ik denk graag met je mee!

Lees hier mijn artikelen over loopbaan, werk en het leven van jouw potentie

 Hoe je contact met mij op kan nemen:

06 51362977

rosalien@watisjouwdroombaan.nl

Griftdijk 15 in Nijmegen

Volg je me al op social media?

Ik vind het superleuk om contact met je te houden! Natuurlijk vind je mijn blogs hier op withjoy.nl.
Je vindt mij op social media onder andere op Facebook en LinkedIn