Healing door Sabine Buchholz

Healing

Heb jij het gevoel dat je uit balans bent? Of kamp je al met allerlei fysieke of geestelijke klachten, depressie of een burn-out? Heb je last van de effecten van je hooggevoeligheid? Misschien heb je het gevoel dat je weinig energie hebt of plezier ervaart?

Of je nu zelf al bezig bent om je te verdiepen in je herstel of dat je nog aan het begin staat, een healing kan je ondersteuning en energie geven en jou helpen om weer in balans te komen. 

Een healing stimuleert je zelfgenezend vermogen

Alles is energie, jij bent energie.

Tijdens een healing maak ik contact met jou op zielsniveau, met je essentie, wie jij diep van binnen bent en met je energie. Je energiesysteem wordt schoongemaakt en geharmoniseerd.  Je aura ga ik versterken en vullen met energie. Hierdoor kan je bijvoorbeeld energie van anderen, oude- of vastgezette energie, loslaten. Ik breng je energie in beweging zodat dit weer samen kan vallen met wie jij diep van binnen bent. Zeker als je iets wilt veranderen of toe bent aan iets nieuws dan is een healing krachtig en ondersteunend.

Een healing bevordert het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest. Het werkt door op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Het kan stress en spanning verlagen en fysieke en geestelijke klachten doen verminderen. Een healing brengt je energie in harmonie en balans, waardoor jij je lichter, vrijer en energieker voelt.

Afstandshealing

Energie werkt voorbij tijd en ruimte. Energie is magisch. Een healing op afstand is dan ook net zo krachtig en ondersteunend als een healing ter plaatse. Ik maak contact met jou op zielsniveau en met je energieveld en ook op afstand gebruik ik mijn handen om jouw energie in beweging te brengen.

Bij welke klachten kan een healing helpen?

Een healing stimuleert je zelfgenezend vermogen. Daarom kan een healing niet alleen bij veel klachten ingezet worden, maar ook ter bevordering van je persoonlijke groei en intuitieve ontwikkeling. Hieronder vind je enkele voorbeelden waarbij een healing je kan helpen. 

N

Vermoeidheid en een gebrek aan vitaliteit

N

Burn-out

N

Stress en spanningsklachten, al dan niet met fysieke klachten

N

(Langdurige) overprikkeling

N

Loslaten van patronen en overtuigingen

N

Depressie en stemmingswisselingen

Vraag hier jouw healing aan

Via het aanvraagformulier hieronder kun je aangeven dat je interesse hebt in een healing. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen. Wil je meer informatie? Mail dan  naar support@withjoy.nl, ik help je graag!

Ik heb interesse in

8 + 14 =

Jolanda Hoogkamer
Jolanda Hoogkamer

Mijn naam is Sabine Buchholz

Mijn naam is Sabine Buchholz, assistente en healer bij Centre of joy. Zelf ben ik hooggevoelig en ik weet zelf maar al te goed wat de uitdagingen en valkuilen zijn. Maar ik weet ook welke kracht er schuilt in hooggevoelige mensen. Van daaruit kan ik mij heel goed invoelen en jouw energie in beweging brengen zodat jij die kracht in jou ontdekt.

Tijdens mijn opleidingen heb ik mijn intuïtie en heldervoelendheid goed kunnen ontwikkelen en maak hier dan ook tijdens een healing graag gebruik van. Daarbij voel ik me altijd gesteund door het universum en de engelen en gidsen om mij heen.

Mijn energie is rustig en ik breng jouw energie met zachte en liefdevolle kracht in beweging. Een healing van mij zal je een gevoel van ontspanning en rust brengen.

Hoe een healing praktisch in zijn werk gaat

 

Aan elke healing gaat een kort gesprek vooraf waarin je aan kunt geven of er punten zijn waaraan ik extra aandacht mag besteden. Ook is er altijd een nabespreking waarin ik vertel wat ik heb gedaan. Tijdens de healing zit je op een stoel. Ik maak contact met jouw energieveld door mijn handen te gebruiken en regelmatig zal ik je daarbij ook aanraken. Ik maak gebruik van mijn intuïtie en heldervoelendheid en ik voel me altijd gedragen en gesteund door engelen en gidsen om mij heen. Om de healing te ondersteunen maak ik gebruik van edelstenen en ik trek vooraf een inspiratie kaartje voor jou. Afgestemd op jouw energie kan ik ook gebruik maken van sjamanistische technieken of lichttaal. Je bent van harte welkom bij mij thuis in Nijmegen.

 

Hoe een afstandshealing praktisch in zijn werk gaat

Als je kiest voor een afstandshealing dan hebben we contact via whatsapp videobellen. Op die manier kunnen we elkaar zien, ik kan makkelijk contact maken met jouw energieveld en jij kunt de healing op die manier beter ontvangen. Aan elke healing gaat een kort gesprek vooraf waarin je aan kunt geven of er punten zijn waaraan ik extra aandacht mag besteden. Ook is er altijd een nabespreking waarin ik vertel wat ik heb gedaan.Voor een afstandshealing zoek je thuis een rustig plekje waar je niet gestoord kunt worden en je mag het jezelf zo comfortabel mogelijk maken. Ook bij een afstandshealing maak ik gebruik van edelstenen en ik trek vooraf een inspiratie kaartje voor jou waarvan ik je na afloop via whatsapp een foto stuur. Ik bereid de afstandshealing voor door mij af te stemmen op het helende veld. Dat doe ik met behulp van sjamanistische technieken. Bij elke healing mag ik vertrouwen op de hulp van engelen en gidsen om mij heen.

 Als healer ben ik verbonden aan het Centre of joy en je kunt eenvoudig informatie of een healing aanvragen via het formulier hierboven. Vragen mag je mailen naar support@withjoy.nl ik help je graag!

Je investering

Je investering voor een healing is tijdelijk slechts € 49 en een afstandshealing €39. Beide duren circa 45 minuten.

 

Wendy

“Ik wil jou nog heel hartelijk bedanken voor de heel erg fijne, warme, zachte handopleggingen zondag. Heel bijzonder om te mogen ervaren dat zulke kalme, zachte, warme energie bestaat. Ik besef nu, dat het eigenlijk ook een eye opener is dat er ook warme, zachte energie in mij zit. Jij hebt me daarmee laten zien, dat ik mezelf mag toestaan de warme, zachte energie in mij over mijn pijn en oordelen mag laten stromen, zodat ze oplossen/ afbrokkelen. Dank je wel.”

Meer over mij

Ik hou van mensen en van dieren en het liefst laad ik op in stilte, in de natuur en aan zee. Opgegroeid ben ik in een tijd waarin niemand nog gehoord had van hooggevoeligheid. Ik was een “raar” en dromerig kind dat vaak tot tranen geraakt was door de dingen om haar heen. ik heb vroeg geleerd om mij terug te trekken in mezelf en te vluchten in boeken en in iets waarvan ik lang dacht dat het een fantasiewereld was.

Naar de buitenwereld toe paste ik me steeds weer aan en raakte mezelf zo volledig kwijt. Dat resulteerde een aantal jaren geleden uiteindelijk in een burn out, volstrekt overprikkeld en radeloos zat ik thuis. Wat toen een zwart gat leek, bleek uiteindelijk de deur naar groei en ontwikkeling, naar mezelf en wie ik diep van binnen ben. In 2018 ontdekte ik de meditaties van Jolanda en kwam op die manier in aanraking met de term “hooggevoeligheid”. Van het een kwam het ander, na het volgen van een workshop, volgde ik de Intuïtieve Opleiding bij Centre of joy en daarna de Healingopleiding. Inmiddels ben ik afgestudeerd healer. Ik leerde mijn eigen energie kennen en ermee werken. Ik leerde mijn hooggevoeligheid als kracht te zien en te gebruiken. Nu sta ik veel krachtiger in het leven en weet ik steeds mijn balans te hervinden. Ik leer nog elke dag en ik geniet er enorm van omdat ik kan voelen dat alles mij dichter brengt bij wie ik werkelijk ben.

Bij Centre of joy mag ik Jolanda praktisch ondersteunen bij haar werkzaamheden en als healer tijdens opleidingen en workshops.

Hieronder vind je een aantal meditaties waar ik aan heb meegewerkt

Regelmatig schrijf ik meditaties voor het Centre of joy, waarna Jolanda de meditaties inspreekt en nog iets magisch met de energie doet. Hieronder vind je een aantal van deze meditaties. Je kunt de meditaties gratis beluisteren.

 

Meditatie die je helpt bij angst of onzekerheid

Meditatie die je helpt bij angst of onzekerheid

Welkom bij deze meditatie die je helpt bij angst of onzekerheid. Deze meditatie kan je liefdevol ondersteunen als je angsten en onzekerheden aan wil kijken en wil overwinnen. Of als je iets nieuws start, maar dat spannend vindt. Ook is het helpend als je moeite hebt...

Meditatie om jezelf een healing te geven

Meditatie om jezelf een healing te geven

Dit is een meditatie om jezelf een healing te geven. Met deze meditatie kom je uit je hoofd en in je lijf, je kunt heerlijk ontspannen en ervaren hoe helend en krachtig jouw eigen energie is. Leer hoe je met je bewuste aandacht, adem en handen jezelf een healing kan...