Schrijfochtend Live with joy

Het online feelgoodmagazine Live with joy heeft regelmatig een schrijfochtend. Een ochtend met als doel om te netwerken, vragen en dilema’s over bloggen te delen of tips voor onderwerpen voor je blogs te vragen. En we gaan natuurlijk schrijven! (neem je laptop dus mee!) Het streven is om allemaal met minstens 1 artikel/blog naar huis te gaan.

Koffie, thee, water, wat lekkers bij de koffie en een gezonde lunch wordt verzorgd. Je investering voor de schrijfochtend is lekker laag: € 12. Dit is een kleine onkostenvergoeding voor een gezonde lunch, koffie, thee, water en wat lekkers bij de koffie. Je krijgt hiervoor een factuur met BTW, die kun je als bedrijfskosten opvoeren.

 

De kosten voor de organisatie, de website, de communicatie, marketing  sales en de technische ondersteuning worden niet doorbelast. 

Mocht je er door omstandigheden niet bij kunnen zijn, laat het dan even weten. Er volgt dan geen restitutie van de € 12 wordt niet gecrediteerd, simpelweg omdat dit veel meer tijd en geld kost dan in rekening wordt gebracht.

De schrijfochtenden zijn super waardevol. Je krijgt de mogelijkheid om hulp te vragen, tips te krijgen en je netwerk verder uit te breiden.

De eerstvolgende schrijfochtend is op maandag 10 september, van 10.00 tot 14.00 uur.
Meld je hieronder aan een reserveer je plek! Ik zie je 10 september.

Your true nature is joy

Heb je nog vragen? Vind hier ​​​​​je antwoord!

Kan ik de kosten voor de schrijfochtend aftrekken van de belasting?

Yes! Je kunt de BTW aftrekken en de kosten aftrekken van je inkomsten. Zo bespaar je geld!

Wat is je adres?

Mijn adres is Edelstenenbaan 81, 3402 XC Ijsselstein.

Kan ik makkelijk parkeren?

Yes! Parkeren is gratis. Naast ons huis en tegenover ons huis zijn best veel parkeerplaatsen. Dit is op de Onyxhof en de Barnsteenhof.

Ik kan onverwachts niet komen, krijg ik mijn geld terug?

De kosten voor de schrijfochtend zijn zo laag, dat er helemaal geen marge opzit. Feitelijk gaat alles op aan BTW afdracht, inkomstenbelasting en de kosten voor de lunch. De kosten voor de organisatie van de schrijfochtenden maar ook de communicatie, marketing & sales, , de website en technische ondersteuning draag ik helemaal alleen. Het crediteren en terugstorten van € 12 kost mij veel meer tijd en geld, dan Live with joy oplevert. Als je niet kan komen, dan wordt de factuur niet gecrediteerd en wordt het geld niet terug gestort.

Vanaf hoe laat is het? En tot hoe laat duurt het?

We beginnen om 10.00 uur. We starten met een netwerk en voorstelrondje. Dan doen we een meditatie, of vragenrondje over bloggen en dan gaan we schrijven. Om 13.00 uur eten we een gezonde lunch!  Circa 14.00 uur is het afgelopen.

Kan ik mijn laptop meenemen? En is er WIFI?

Je kan je laptop meenemen. Ik zorg voor extra stopcontanten. Ook kun je gebruik maken van mijn WIFI.

Is het inclusief lunch en koffie en thee?

Yes, ik regel de lunch, koffie, thee, water en wat lekker bij de koffie.

Ik heb een dieetwens, wat nu?

Heb je beperkingen qua voeding, laat het vooraf even weten.

Gratis training Omgaan met je hooggevoeligheid

Vind jij het soms lastig om hooggevoelig te zijn en wil je graag leren hoe je om kan gaan met je hooggevoeligheid? Doe dan gratis mee met de training Omgaan met je hooggevoeligheid en meld je hieronder aan. De training is van maandag 26 tot en met vrijdag 30 november. 

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je krijgt nu toegang tot de library of joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest