Welkom bij deze slaapmeditatie voor een zachte helende nachtrust. In deze slaapmeditatie begeleid ik je om contact te maken met YIN-energie die je diepe ontspanning en rust geeft. Hierdoor kan jij je helemaal overgeven aan een zachte helende nachtrust.

We hebben allemaal Yin en Yang energie in ons

Iedereen heeft Yin- en Yang-energie in zich zitten. Yang-energie is de energie van doen, van actie en doelgericht handelen. Yin-energie is de energie van zijn, van overgave en zachtheid. Te veel aan yang-energie brand je op en kun je een burn-out krijgen. Maar van te weinig yang-energie wordt je passief.

Te weinig Yin-energie kan ervoor zorgen dat je stress levels te hoog zijn en dat je slecht kunt ontspannen omdat je altijd aan staat. Je kunt yin- en yang-energie bewust inzetten in je dagelijks leven, om in actie te komen of juist diep te ontspannen.

Slaapmeditatie met YIN-energie voor een zachte helende nachtrust

Deze slaapmeditatie met YIN-energie zorgt voor een diepe ontspanning, wat je een zachte helende nachtrust geeft. Vind je yin-energie fijn? Of ben je erg vermoeid of heb je last van een burn-out? Misschien is deze ontspanningsmeditatie met yin-energie ook iets voor jou.

Blijf op de hoogte van nieuwe meditaties

Vind je deze meditatie fijn en wil je als eerste op de hoogte zijn als er een nieuwe meditatie online komt? Abonneer je dan hier gratis op mijn YouTube-kanaal en klik op het belletje. Dan krijg je vanzelf een melding!

Misschien vind je deze slaapmeditaties ook leuk:

Volg je me al op social media?

Ik vind het superleuk om contact met je te houden! 
Je vindt me op social media onder andere op FacebookInstagram, YouTube, Pinterest en LinkedIn 
Klik hieronder op de buttons!  Lieve groet, Jolanda