The power of joy

Een middag met meditaties, healing en energiewerk in een prachtige basiliek

The power of joy

The power of joy is een magische middag met meditaties, healing en energiewerk in de prachtige Sint Nicolaas basiliek in IJsselstein. 

Door samen te mediteren creëren we een krachtig en intens helend energieveld. Als je samen mediteert versterk je de kracht en de werking van de meditatie. Dit wordt versterkt door de healingenergie die ik samen met een groep krachtige healers ga creëren.  Ook ontvang je tijdens de meditaties korte persoonlijke healingen van de aanwezige healers. De energie van deze mooie locatie doet daar nog een schepje bovenop.

Het thema van the power of joy is leven in vreugde, liefde en dankbaarheid. Het event helpt je om je energiefrequentie te verhogen zodat jij je lichter, blijer en liefdevoller voelt. Het versterkt je zelfgenezend vermogen, helpt je loslaten waardoor je een diep gevoel van ontspanning ervaart en laad je weer op. Na the power of joy voel je meer geluk, licht en liefde.

The power of joy is op zaterdagmiddag 3 juni. Voel je welkom!

Nicolaasbasiliek

The power of joy is voor iedereen die ernaar verlangt om

Z

stress of spanning los te laten

Z

meer geluk, liefde en welzijn te voelen

Z

minder in je hoofd te zitten of last te hebben van gepieker

Z

meer lichtheid en gemak te ervaren in je leven

Z

je minder vermoeid te voelen en meer energie te hebben

Z

zwaarte en somberheid los te laten

Z

te herstellen van een burn-out

Z

het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren en fysieke klachten los wil laten

Meld je aan voor The power of joy

Het wordt een magische middag. Door samen te mediteren creëren we een krachtig en intens helend energieveld. Dit wordt versterkt door de healingenergie die ik samen met een groep krachtige healers ga creëren. De energie van deze mooie locatie doet daar nog een schepje bovenop. We houden het event intiem en persoonlijk, daarom zijn het aantal kaarten beperkt. Via de knop hieronder kun je jouw plek reserveren en je aanmelden.

Wat kun je verwachten van The Power of joy? 

Tijdens de power of joy doen we meerdere meditaties en ontvang je korte persoonlijke healingen van 8 krachtige healers. De healers hebben allemaal de intuïtieve- en healingopleiding gevolgd bij het Centre of joy. We stemmen ons af op iedereen in de groep. We zorgen voor een veilige en gegronde ruimte, waar je gedragen en beschermd wordt. We creëren een liefdevol lichtveld als helende ruimte waar jouw energie in beweging mag komen. Je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd en je start een diepe transformatie op alle niveau’s: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Praktische informatie

The power of joy is op zaterdagmiddag 3 juni in de Sint Nicolaasbasiliek in IJsselstein. De kerk gaat open om 13.00 uur en om 13.30 uur starten we met de eerste meditatie. Om 15.30 uur ronden we met elkaar af. Na afloop is er nog gelegenheid om wat te delen of een vraag te stellen. Om 15.45 uur sluit de kerk. Je bijdrage voor The power of joy is € 39, dit is inclusief koffie, thee en wat lekkers bij ontvangst en in de pauze. 

Over Jolanda

Mijn reis van persoonlijke ontwikkeling startte zo’n 30 jaar geleden. In 2001 begon ik met mijn eerste opleiding in intuïtieve ontwikkeling. Vele opleidingen volgden. Ik ben onder andere gecertificeerd coach, healer en reader. In 2008 startte ik mijn eigen praktijk, die na al die jaren is uitgegroeid in het Centre of joy, een centrum voor persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling. Mijn helderheid, intuitie en jarenlange ervaring maken me een krachtige healer en trainer. Maandelijks mediteren zo’n 250.000 mensen met mijn meditaties. 

Mijn droom om een event te geven in een kerk

Op vakantie vind je me regelmatig in oude kerken, ik hou zo van de sfeer en energie die je er kan voelen. Jarenlang droom ik ervan om een event te geven, waarbij de energie van een prachtige kerk samenkomt met healing en meditaties. En na een succesvolle eerste editie in oktober 2022 gaan we het weer doen! The power of joy. Het wordt een magische middag. Door samen te mediteren creëren we een krachtig en intens helend energieveld. Dit wordt versterkt door de healingenergie die ik samen met een groep krachtige healers ga creëren. De energie van deze mooie locatie doet daar nog een schepje bovenop.

Ik hoop je op 3 juni te ontmoeten en the power of joy met jou te delen. 

Liefs & licht, Jolanda  

 

14+ jaar

ervaring als healer, reader, coach en trainer

 

Miljoenen mensen

  geholpen met mijn meditaties, masterclasses en challenges

 

2000+

Deelnemers in opleidingen, workshops en online trainingen

Dit is wat andere mensen zeggen over meditaties en healingen

Ik wil je danken voor the power of joy. Ik had enderzijds ook wat meer tijd nodig bij de meditaties, anderzijds was het goed om het telkens af te breken om het wat meer down to earth te houden.  (klinkt misschien raar) De healing was goed.  Mijn hart chakra is “los”. Ik kan eindelijk vlot doorademen. Er is nog veel werk aan de winkel  maar het heeft goed gedaan. Kan jij ook mijn healer danken?

Sophie

Dank je wel voor deze healing. Ik heb heel veel gevoeld en ervaren maar ook veel emotie gehad. Ik voel me nu leeg en rustig. En zal nog wel veel meer gaan ervaren en voelen.

Brenda

Dank je wel voor deze hele mooie healing. Mijn wereldje staat flink op zijn kop nu, burn-out, overgang en pijnlijke emotionele flashbacks. In deze healing ook emotionele momenten gehad. Wel voelde ik de warme gouden lichtstraal. Hopelijk de stap naar een voorspoedig pad. Liefs Marie-José

Marie-José

Bedankt voor de mooie ervaring tijdens de power of joy in IJsselstein. Tijdens de mediaties voelde ik mij steeds relaxter worden maar van de healing merkte ik op het moment zelf nog niet veel. Maar.. dat was de volgende ochtend helemaal anders! Ik was ontzettend moe, alsof alle stress eruit kwam! gedurende de dag maakte de moeheid plaats voor een soort verlicht gevoel!  Leek wel alsof er een zware rugzak van m’n schouders was gevallen. Ik voelde mij daarna happy, positief en opgewekt! Het was echt heel bijzonder en wat ik zeker nog een keer zou willen ervaren! Ik zou de meditatie en healing iedereen aanraden! 🙂 Liefs Sammie
Sammie

Dank je wel Jolanda, Het was een krachtig, liefdevol samenzijn. Mooie ontmoeting met al wat is. Heel fijn.

Geerte

Lieve Jolanda, Dank je wel dat ik deze ervaring heb mogen ontvangen. De afgelopen weken heb ik veel ‘oud zeer’ kunnen verwerken. En loslaten. Dus deze healing was zo ongelofelijk en nodig om de volgende stappen op mijn levenspad te kunnen zetten. Na de healing heb ik allereerst 2 uur geslapen en voel dat er ontzettend veel is gebeurd. Ik voel me gesteund om verder te gaan. Dank daarvoor. 

Roswita

Na vanaf half maart dagelijks een van jouw meditaties gevolgd te hebben, waarbij jouw aangename stem mij veel troost en ontspanning biedt, heb ik vandaag de stap durven nemen om voor het eerst een healing te volgen. Aanvankelijk zittend op mijn meditatiebankje, voelde ik veel onrust, mede doordat ik via de koptelefoon mijn eigen hartslag hoorde. Toen ik op mijn yogamat ging liggen, verdween de hartslag in mijn oren en kon ik me gelijk ontspannen. 
Er kwam veel verdriet los. Mijn intentie was mijn angst nu echt los te kunnen laten. Nu voel ik mij vermoeid, voldaan en vredig. Ik vind het heel fijn dat jij ook de mogelijkheid biedt deze healing te kunnen blijven beluisteren, daar ga ik zeker gebruik van maken. Hartelijk dank voor deze bijzondere ervaring.
Marjon

Lieve Jolanda. Alweer heel erg bedankt voor deze mooie healing. Ik vind het zo fijn om erna te luisteren. Ik word er helemaal rustig van en kan goed bij mijzelf komen. 

Marian

Vind hier je antwoord op de meestgestelde vragen

Ik heb me aangemeld maar ik heb geen bevestiging ontvangen?

Na je aanmelding en betaling ontvang je binnen 5 minuten de factuur en tevens bevestiging in je mailbox. Zie je de mail niet? Check even je spam, ongewenste mail of reclame, mogelijk is de mail daar terecht gekomen. Zo niet, mail dan naar support@withjoy.nl. We helpen je graag.

Van hoe laat tot hoe laat is The power of joy?

De kerk gaat open voor deelnemers om 13.00 uur. Om 13.30 uur starten we met het programma en de eerste meditatie. We ronden de middag gezamenlijk af om 15.30 uur. Na afloop is het mogelijk om nog een vraag te stellen aan Jolanda of aan één van de healers. Om 15.45 uur moeten we allemaal de kerk verlaten.

Wat is het adres van The power of joy?

The power of joy is in de prachtige Sint Nicolaasbasiliek in IJsselstein, op de Sint Nicolaasstraat 12.

Waar kan ik parkeren?

Parkeergarage Overtoom is op loopafstand van de basiliek. In parkeergarage Overtoom kun je 2 uur gratis parkeren. Is parkeergarage Overtoom vol? In parkeergarage Eiteren gelden dezelfde tijden en tarieven. Vanaf parkeergarage Eiteren is hooguit 2 minuten langer lopen dan vanaf parkeergarage Overtoom.

In de binnenstad van IJsselstein is het parkeren overal betaald. Net buiten het centrum kun je wel gratis parkeren.

Is de locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer?

Zeker! De locatie is op loopafstand van de bus- en tramhalte Binnenstad. Bekijk de mogelijkheden voor het openbaar vervoer op ov9292.nl. Het adres van de Sint Nicolaasbasiliek in IJsselstein is Sint Nicolaasstraat 12.

Ik heb me aangemeld maar ik wil annuleren

Annuleren van je deelname is niet mogelijk. Je kunt wel jouw kaartje aan iemand anders geven of verkopen.

Mijn vraag staat hier niet bij!

Staat jouw vraag hier niet bij? Mail jouw vraag naar support@withjoy.nl. We helpen je graag!