Gratis toegang tot de library of joy

Yes, Het is gelukt!

Je bent nu aangemeld voor de  library of joy en je krijgt toegang tot de exclusieve omgeving met meditaties, filmpjes en E-books. Ook krijg je updates, tips en inspiratie via de mail. Je kunt je altijd afmelden als je geen mails meer wilt ontvangen.

Je ontvangt de link naar de library en het wachtwoord op het mailadres wat je hebt aangegeven. Zie je de mail niet in je inbox staan? Check dan even je spam of reclame, het wil wel eens gebeuren dat de mail daar terecht komt.

 

Volg je me al op social media?

Ik vind het superleuk om contact met je te houden, je vindt me op social media onder andere op Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn en Twitter. Klik hieronder op de buttons!  Lieve groet, Jolanda

Library of joy

Meld je gratis aan voor de library of joy en krijg toegang tot een exclusieve omgeving met meditaties, filmpjes en e-books. Ook ontvang je regelmatig een mail met nieuwe meditaties, tips en inspiratie. De library of joy is een plek met tools speciaal voor jou om van je hooggevoeligheid je kracht te maken!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je krijgt nu toegang tot de library of joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest