Trainingen

Trainingen

Hieronder vind je een overzicht van de trainingen en workshops speciaal voor hooggevoelige mannen en vrouwen.  Je vindt hier workshops en online trainingen. Twijfel je of een training of workshopvoor jou geschikt is? Voel je dan welkom om contact met me op te nemen, ik help je graag!

Wil je weten wanneer de eerstvolgende workshop is? Bekijk dan hier de agenda voor de komende tijd.

Online training De magie van je intuitie en energie

​Leer omgaan met je hooggevoeligheid door je ​intuitie en energie in te zetten om jezelf te versterken en te beschermen.

Online training Ontwikkel je hooggevoeligheid

Ontwikkel je hooggevoeligheid en leer om je unieke talenten te benutten. Ontdek jouw gebruiksaanwijzing en krijg meer balans, geluk en energie. 

Workshop Intuitie en energie

Een hele dag aan de slag met je energie om jezelf te leren versterken en beschermen, samen met een kleine groep hooggevoelige mannen en vrouwen.

Workshop Terug naar je essentie

Terug naar je essentie is een helende workshop om oude verhalen en overtuigingen over jezelf los te laten echt te helen. Zodat je meer vanuit jouw kern kan leven en stralen. (meer info volgt)

Zen in de Herfst

Laat je betoveren door de herfst tijdens de  Zen in de Herfst experience.

Een workshop in het bos om je op te laden en je te verbinden met vitaliteit en de kracht van de natuur.

(Herfst 2019 is de laatste mogelijkheid voor deze workshops!) 

Gratis training Omgaan met je hooggevoeligheid

Vind jij het soms lastig om hooggevoelig te zijn en wil je graag leren hoe je om kan gaan met je hooggevoeligheid? Meld je dan gratis aan voor de training Omgaan met je Hooggevoeligheid. Je ontvangt dan niet alleen de 4-delige training maar ook een gratis e-book!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je krijgt nu toegang tot de library of joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest