Trainingen

Trainingen

Worstel jij met je hooggevoeligheid? Ben je snel uit balans?  Ben je op zoek naar tools om met je hooggevoeligheid om te gaan?  Hieronder vind je een overzicht van de trainingen en workshops speciaal voor hooggevoelige vrouwen.  Heb je nog vragen, vraag dan de gratis inzichtsessie aan!

Online training de magie
van je intuïtie en energie

​Omgaan met je hooggevoeligheid door je ​intuitie en energie in te zetten om jezelf te versterken en te beschermen.

​Zen in de Winter

Skip je winterdip met het Zen in de Winterpakket, met meditaties, visualisaties, affirmaties en inspiratie. Speciaal voor hooggevoelige vrouwen om je tijdens de donkere wintermaanden je energiek, vitaal en liefdevol te voelen.

Workshop de magie van je intuitie en energie 

Een hele dag aan de slag met je energie om jezelf te leren versterken en beschermen, samen met een kleine groep hooggevoelige vrouwen.

​Zen in de Zomer

Zen in de Zomer geeft je diepe rust, ontspanning en vernieuwde energie door de kracht van meditaties, visualisaties, rituelen, oefeningen en inspiratie.

Library of joy

Meld je gratis aan voor de library of joy en krijg toegang tot een exclusieve omgeving met meditaties, filmpjes en e-books. Ook ontvang je regelmatig een mail met nieuwe meditaties, tips en inspiratie. De library of joy is een plek met tools speciaal voor jou om van je hooggevoeligheid je kracht te maken!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je krijgt nu toegang tot de library of joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest