Trainingen

Trainingen

Hieronder vind je een overzicht van de trainingen en workshops speciaal voor hooggevoelige mannen en vrouwen.  Je vindt hier workshops, online trainingen en meditatiepakketten. Twijfel je of een training wel voor jou geschikt is? Voel je dan welkom om contact met me op te nemen, ik help je graag!

Wil je weten wanneer de eerstvolgende workshop is? Bekijk dan hier de agenda voor de komende tijd.

Online training De magie van je intuitie en energie

​Leer omgaan met je hooggevoeligheid door je ​intuitie en energie in te zetten om jezelf te versterken en te beschermen.

Online training Ontwikkel je hooggevoeligheid

Ontwikkel je hooggevoeligheid en leer om je unieke talenten te benutten. Ontdek jouw gebruiksaanwijzing en krijg meer balans, geluk en energie. 

Workshop Intuitie en energie

Een hele dag aan de slag met je energie om jezelf te leren versterken en beschermen, samen met een kleine groep hooggevoelige mannen en vrouwen.

Workshop Terug naar je essentie

Terug naar je essentie is een helende workshop om oude verhalen en overtuigingen over jezelf los te laten echt te helen. Zodat je meer vanuit jouw kern kan leven en stralen. (meer info volgt)

Zen in de Lente

Een workshop in het bos om je helemaal op te laden en je te verbinden met de oerkracht van de lente.

(meer info volgt)

Zen in de Zomer

Zen in de Zomer is een pakket met meditaties, visualisaties, rituele oefeningen en inspiratie om helemaal te ontspannen en jezelf op te laden.

Zen in de Herfst

Laat je betoveren door de herfst tijdens de  Zen in de Herfst experience.

Een workshop in het bos om je op te laden en je te verbinden met vitaliteit en de kracht van de natuur.

Zen in de Winter

Skip je winterdip met het Zen in de Winterpakket, met meditaties, visualisaties, affirmaties en inspiratie.  Om je tijdens de donkere wintermaanden naar binnen te richten en jezelf liefdevol op te laden.

Pin It on Pinterest