Online training: De magie van je intuitie en energie

Omgaan met je hooggevoeligheid door jezelf te versterken en te beschermen met je intuïtie

Wil jij je hooggevoeligheid verder ontwikkelen zodat je er geen last meer van hebt?

Z

Wil jij jezelf leren versterken en beschermen tegen alle prikkels van buitenaf?

Z

Verlang je naar meer rust in je hoofd, zodat je dag niet meer bepaald wordt door de stroom van gedachten?

Z

Verlang je ernaar om jezelf krachtiger, vitaler en energieker te voelen?

Z

Verlang je ernaar om niet meer zo snel uit balans te raken?

Z

Zou je willen dat je net zoveel ontvangt als je geeft aan anderen?

Z

Voel je dat je meer contact wil met je intuïtie en dit wil ontwikkelen?

Mijn naam is Jolanda Hoogkamer en ik ben coach voor hooggevoelige vrouwen

Van kind af aan heb ik geworsteld met mijn hooggevoeligheid. Het moment dat ik door een opleiding ontdekte dat ik zelf invloed kon hebben op mijn gevoelens en gedachten veranderde mijn wereld. In plaats van hard te werken om me te verharden, ging ik mijn gevoeligheid en intuïtie juist inzetten om mezelf te versterken.

Precies dit is wat ik dagelijks andere vrouwen leer.  In de training de magie van je intuitie en energie volg je stap voor stap hoe jij zelf met kleine aanpassingen in je energie, direct grip hebt op je leven. Direct grip hebt op hoe jij voelt en wat je denkt. Vaak zoek je een oplossing buiten jezelf, als een pil die jou beter gaat maken. Door aan de slag te gaan met je intuïtie en energie, verander en leef je van binnen uit, van wie jij diep van binnen bent.

 

10 jaar

Ervaring als coach en trainer

 

10.000+

 Vrouwen geholpen door mijn masterclasses, challenges en meditaties

 

200+

Deelnemers online trainingen 

Wat zeggen anderen over de magie van je intuïtie en energie?

Als het even kan begin ik mijn dag met de intuitie en energie meditaties van Jolanda. Het begint me steeds beter af te gaan om het energieveld af te schermen…… beter gezegd, ik word me steeds “sneller” bewust dat het mis begint te gaan. Reuze bedankt ervoor het is een enorme stap vooruit.

Petra

Jouw praktische benadering van alle onderwerpen vond ik ontzettend verhelderend. Jouw stem is prettig om naar te luisteren. Je hebt me veel inzicht gegeven in hoe energie werkt en ik merk dat ik al veel van jouw tips toepas in het dagelijks leven. Dank je wel hiervoor! De bonus meditatie is ook een hele fijne! Ilse

Tijdens de meditaties van de magie van intuitie en energie voel ik me zo fijn, het lijkt wel of ik in een andere wereld ben. Als de meditatie is afgelopen dan vind ik het bijna jammer dat ik weer ‘terug ben in de normale wereld. Sinds ik de meditaties vaker doe en mezelf bewust grond merk ik dat ik aan het einde van de dag nog steeds energie heb en niet meer uitgeput thuiskom.

Laura

Net heb ik de meditatie gedaan om jezelf te beschermen en je energie te stromen en het was zo fijn. Tranen van dankbaarheid hiervoor omdat ik mezelf weer herken. Door de tekst van je artikelen en door middel van je uitleg in de meditaties. Je stem is zo aangenaam, zacht, liefdevol en veilig, samen met de muziek op de achtergrond. Ik voel dat ik mezelf echt leer kennen en kan ondersteunen met hetgeen jij me leert. Madeleine

Ik heb alle modules van de training “De magie van je intuïtie en energie” gedaan. De thema’s en de vormgeving van de training spreken me aan. Door de meditaties ben ik me ervan bewust geworden, dat ik sturing kan geven aan mijn aandacht/focus, emoties/gevoel, energie, gedachten etc. Daardoor ervaar ik innerlijke rust, kracht en leef ik meer “van binnen naar buiten” in plaats van de focus op de buitenwereld te leggen. Carla

​Door mijn burnout voel ik me vaak zwak en heb ik weinig energie. Je meditaties helpen me om mijn energie weer te laten stromen en meer rust in mijn hoofd te krijgen.
Ingrid

Verander je energie en je verandert je leven

Wat leer je in de magie van je intuïtie en energie?

Module 1 gaat over je energieveld, ook wel aura genoemd. Je gaat je aura voelen en waarnemen en leren om je energie te versterken en beschermen. Hierdoor ga je duidelijk voelen wat van jou is en wat een ander en kun je makkelijker je grens aangeven.

Module 2 gaat over luisteren naar je innerlijke stem, je intuïtie en over het loslaten van gedachten en emoties. En het contact maken met je essentie, wie jij diep vanbinnen bent. ​ Hierdoor zet je ook de stappen ​die echt bij jou passen en waar jij gelukkig van wordt.

Module 3 gaat over gronden en jezelf verbinden met de aarde. Je leert hoe je door te gronden energie, gedachten en gevoelens los kan laten en kan transformeren. Hierdoor voel je je sterker, aanwezig in het nu en kun je makkelijker stress en spanning loslaten.

Module 4 gaan we werken met de helende kracht van energie, met verschillende kwaliteiten en​​​​ kleuren.

​Hierdoor leer je zelf direct invloed te hebben op je energie, je gedachten en gevoelens. Als je het nodig hebt kun je jezelf echt even ‘resetten’.

Module 5 gaat over mannelijke en vrouwelijke energie en hoe jij die verschillende energieën kunt gebruiken in het dagelijkse leven. ​ ​Hierdoor kun je makkelijker doelen bereiken, of vanuit zachtheid goed voor jezelf zorgen en je gezondheid verbeteren.

In Module 6 gaan we ​onderzoeken waar je energie is, in het heden, in het verleden of in de toekomst? En bij jezelf of bij anderen? Ook gaan we ​heel bewust onze eigen energie stromen in ons systeem en energie die niet van jou is loslaten. ​Hierdoor ben je met je aandacht en energie in het nu, waardoor jij je vitaler en energieker gaat voelen. Ook zal je minder piekeren of angstig zijn over de toekomst of in gebeurtenissen in het verleden blijven ‘hangen’.

In Module 7 gaan we werken met kosmische energie en onderzoeken we jouw spiritualiteit. We gaan contact maken met gidsen en engelen. Je maakt contact met je intuïtie en wie jij diep van binnen bent. 

​Hierdoor ​krijg je meer toegang tot spirituele energie waardoor je altijd even contact kunt maken met je hogere zelf en vanuit diep vertrouwen beslissingen kunt maken. Ook geeft het je diepe rust omdat gedachten en gevoelens naar de achtergrond drijven.

In de bonusmodule ​valt alles samen. Je leert om je in 1 keer te verbinden met aarde- en kosmische energie en jezelf te beschermen tegen prikkels van buitenaf.

Hierdoor krijg je meer energie en ben je minder vatbaar voor alles wat er om je heen gebeurt. Je hebt grip op je gedachten en gevoelens en je voelt je krachtig.  Ook voelt het heel duidelijk wat van jou is en van de ander, zodat je dat niet met je mee hoeft te dragen. 

​ Wil jij meer plezier van je hooggevoeligheid? Wil jij je persoonlijke kracht, je intuïtie en je gevoeligheid versterken?

Meld je dan aan en doe mee! Het Online Programma is direct beschikbaar, je kunt op elk moment instappen.

Je investering voor de magie van je intuïtie en energie

What you seek is seeking you

Hoe de magie van je intuïtie en energie werkt

 • ​Na je aanmelding ontvang je iedere week een mail met een filmpje, meditaties, oefeningen en een werkboek
 • Het programma duurt 8 weken
 • De inhoud van het programma blijft voor jou beschikbaar, ook na die 8 weken
 • ​Je hebt een lifetime membership, waarmee je alle nieuwe filmpjes, meditaties en werkboeken automatisch ontvangt.
 • Het programma is voor iedereen direct  online beschikbaar, je kunt op elk moment starten
 • De magie van je intuïtie en energie kost je ongeveer 1 uur per module
 • In de praktijk ga je waarschijnlijk bepaalde oefeningen vaker doen, om het effect en de intensiteit te verhogen
 • Kies je voor het medium of premium pakket dan krijg je een mail, met een link waarin jij zelf de afspraak/afspraken met mij in kan plannen.
 • Kies je voor het mediumpakket dan adviseer ik je om de afspraak in week 4 van je onlinetraining te plannen
 • Kies je voor het premiumpakket dan adviseer ik je om eens per maand een afspraak in te plannen. De eerste sessie zo snel mogelijk na aanvang van je programma
 • Je hoeft geen ervaring te hebben met energiewerk of mediteren

Heb je nog vragen? Vind hier ​​​​​je antwoord!

Hoe weet ik of dit echt iets voor mij is?
Dit voel je, diep van binnen, in je hart, of je intuïtie ,ook wel je helder weten of helder voelen genoemd. Al mijn klanten nemen een dienst af omdat ze voelen dat ik iets bij kan dragen op het pad dat ze lopen. Luister naar je gevoel.
Wanneer start de magie van je intuïtie en energie?
De training is direct  beschikbaar. Je kunt op elk moment instappen. Je kunt de training volledig in je eigen tempo en eigen tijd volgen.
Als ik me inschrijf wanneer ontvang ik dan de eerste les?
Je eerste les ontvang je direct. Daarna ontvang je 7 weken lang iedere week een bericht als er een nieuwe les voor je klaar staat.
Kan ik de training in mijn eigen tempo doen?
Ja, dat is geen probleem. Iedere week ontvang je een nieuwe module. Lukt het je niet elke week een module te doen dan blijft alle inhoud van de modules  voor jou beschikbaar.  (meditaties, filmpjes, pdf’s en MP3’s)
Kan ik de meditaties en filmpjes downloaden?
Ja, alle meditaties en filmpjes kun je downloaden, zodat je ze overal kunt beluisteren, ook als je niet online bent.
Hoe lang duurt de online training?
De online training duurt 7 weken, de inhoud blijft ook daarna voor jou beschikbaar!
Hoeveel tijd kost de online training per module?
Ik adviseer je om wekelijks een uur te reserveren om de module te doen.
Wat zijn de betalingsmogelijkheden?
Betaling is mogelijk met Ideal en MisterCash.

Wil jij ook ​leren hoe jij van je hooggevoeligheid je gave kan maken?

Meld je dan aan en doe mee! Het Online Programma is direct beschikbaar, je kunt op elk moment instappen.

Library of joy

Meld je gratis aan voor de library of joy en krijg toegang tot een exclusieve omgeving met meditaties, filmpjes en e-books. Ook ontvang je regelmatig een mail met nieuwe meditaties, tips en inspiratie. De library of joy is een plek met tools speciaal voor jou om van je hooggevoeligheid je kracht te maken!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je krijgt nu toegang tot de library of joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest