Online training: De magie van je intuitie en energie

Omgaan met je hooggevoeligheid door je intuitie en energie in te zetten om jezelf te versterken en te beschermen.

Ben je (hoog)gevoelig en herken jij jezelf hierin?

 • Je bent snel moe, prikkelbaar en je hebt last van stemmingswisselingen.
 • Je bent erg gevoelig voor stemmingen van andere mensen en je bent (soms) net een spons voor je omgeving.
 • Je voelt je vaak futloos en je hebt weinig energie.
 • Je geeft vaak meer aan anderen dan je ontvangt.
 • Je bent alert en je staat altijd op scherp.
 • Je wilt het andere mensen naar de zin maken en je past je snel aan, aan je omgeving. 
 • Je voelt je soms kwetsbaar en je kan hard geraakt worden, waardoor je soms dagenlang uit balans bent.
 • Je vind het lastig om je grenzen te bepalen. 
 • Je wordt vaak in beslag genomen door de eindeloze stroom van gedachten, die maar doorgaan.

Verlang je ernaar om:

 • ​Wil jij leren hoe je jezelf kan beschermen tegen alle prikkels van buitenaf?
 • ​Verlang je ernaar om jezelf krachtiger, vitaler en energieker te voelen?
 • Verlang je naar meer rust in je hoofd, zodat je dag niet meer bepaald wordt door de stroom van gedachten?
 • ​Wil jij leren hoe jij jezelf kan versterken met je energie?
 • ​Verlang je ernaar om sterker te staan, zodat je niet meer zo snel uit balans raakt?
 • Zou je willen dat je net zoveel ontvangt als je geeft aan anderen?
 • Voel je dat je meer contact wil met je intuïtie en dit wil ontwikkelen?
Dan is de ​De magie van je intuïtie en energie bedoeld voor jou!

​De magie van je intuïtie en energie

​Training en workshop intuïtieve ontwikkeling voor (hoog)gevoelig vrouwen

De magie van je intuïtie en energie kun je volgen als workshop of als online training van 8 weken. Tijdens de online training en de workshop leer je om je intuïtie, je gevoeligheid en je persoonlijke kracht te versterken. We gaan aan de slag met meditaties, visualisaties en mindfulness. In de online training ​krijg je wekelijks een nieuwe module met een thema. In iedere module gebruik ik filmpjes, geluidsbestanden en krijg je een werkboek, zodat je er ook actief mee aan de slag kan. Je kan kiezen of je de training alleen online wilt doen, of 1 of meerdere persoonlijke coachingssessies erbij wilt volgen. Alle lessen kun je in je eigen tempo, in je eigen omgeving doen. Zo hoef je niet de deur uit en je bespaart jezelf prikkels van reizen, files of openbaar vervoer en groepsprocessen. Je kunt je op elk moment inschrijven voor de online training.

Wat brengt de magie van je intuïtie en energie je? 

 • ​Je leert om jezelf te beschermen tegen (heftige) situaties, mensen of plekken.
 • Je versterkt je intuïtie en je leert om dit in te zetten in je dagelijkse leven.
 • ​Je leert je energie kennen en gebruiken waardoor je jezelf krachtiger en vitaler gaat voeler.
 • ​Je krijgt meer grip op gedachten en gevoelens, waardoor je minder overmand of overprikkelt raakt.
 • ​Je leert hoe je verschillende soorten energie kunt inzetten, ​waardoor je beter doelen kunt behalen.
 • Je leert hoe je af kunt stemmen in je energie, waardoor jij je gedachten en gevoelens gaat bepalen.
 • Je leert overtuigingen en ervaringen los te laten of te transformeren.
What you seek is seeking you – Rumi

We leven in een tijd waar het bewustzijn groeit. Als je om je heen kijkt zie je de veranderingen overal. Mensen zoeken naar manieren om op een diepere niveau contact te maken met zichzelf en met hun omgeving. Yoga, meditatie, mindfulness allemaal voorbeelden van de drang naar meer zingeving in je leven. ​ We zijn een nieuwe tijd ingestapt waarin we ons meer ontwikkelen op het gebied van intuïtie en spiritualiteit en over het algemeen genomen zijn mensen gevoeliger.

Tegelijk leven we in een tijd ​ waar de techniek heel snel gaat. De wereld om ons heen is gaan versnellen, de snelheid van communicatie ligt hoog ​ en de hele dag ​krijg je veel impulsen van social media, tv, kranten of de online wereld. ​​De zakelijke en sociale wereld verhard. 1 op de 5 mensen is hooggevoelig! Hooggevoelige mensen hebben hier last van en raken overprikkeld. Ze blijven proberen om hierin mee te gaan en proberen te verharden, hun gevoeligheid weg te stoppen. Stress en spanning hoopt zich op, met alle gevolgen van dien: burnouts, overprikkeling, hart- en vaatziekten, depressiviteit, chronische vermoeidheid, maag en darmklachten, hoofdpijn en ga zo maar door.

​Misschien herken jij je in dit verhaal​, ben jij ook (hoog)gevoelig en zoek je naar een manier om hiermee om te gaan. ​Werken met je intuïtie en energie helpt je hierbij,  door juist je gevoeligheid in te zetten en hier je kracht van te maken. ​ Tijdens de magie van je intuïtie en energie leer je om je persoonlijke kracht, je gevoeligheid en je intuïtie te versterken. Je leert om de voordelen van je hooggevoeligheid te benutten zodat je minder last hebt van de nadelen van je hooggevoeligheid.

De Modules

1. Module 1 gaat over je energieveld, ook wel aura genoemd. Je gaat je aura voelen en waarnemen en leren om je energie te beschermen, je eigen veilige ruimte innemen​. Hierdoor ga je duidelijker voelen wat van jou is en wat een ander en kun je makkelijker je grens aangeven.
Module 2 gaat over luisteren naar en vertrouwen op je innerlijke stem, je intuïtie en over het loslaten van gedachten en emoties. En het contact maken met je essentie, wie jij diep vanbinnen bent. ​ Hierdoor zet je ook de stappen ​die echt bij jou passen, waar jij echt blij en gelukkig van wordt. Je komt je minder in situaties terecht die je uitputten of waar je overprikkeld raakt.
Module 3 gaat over gronden en jezelf verbinden met de aarde. Je leert hoe je door te gronden energie, gedachten en gevoelens los kan laten en kan transformeren. Het gaat over je persoonlijke kracht, leiderschap nemen over jezelf. ​ Hierdoor voel je je sterker, aanwezig in het nu en kun je makkelijker stress en spanning loslaten.

​4. In Module 4 gaan we werken met de helende kracht van energie, met verschillende kwaliteiten en​​​​ kleuren. Heling in je energieveld helpt je om ​overtuigingen en belemmerende patronen​ los te laten en helder waar te nemen.

​Hierdoor leer je zelf direct invloed te hebben op je energie, je gedachten en gevoelens. Als je het nodig hebt kun je jezelf echt even ‘resetten’.

5. Module 5 gaat over mannelijke en vrouwelijke energie en hoe jij die verschillende energieën kunt gebruiken in het dagelijkse leven. ​ ​Hierdoor kun je bijvoorbeeld makkelijker doelen bereiken, of vanuit zachtheid goed voor jezelf zorgen en je gezondheid verbeteren.
6. In Module 6 gaan we ​onderzoeken waar je energie is, in het heden, in het verleden of in de toekomst? En bij jezelf of bij anderen? Ook gaan we ​heel bewust onze eigen energie stromen in ons systeem en energie die niet van jou is loslaten. ​Hierdoor ben je met je aandacht en energie in het nu, waardoor jij je vitaler en energieker gaat voelen. Ook zal je minder piekeren of angstig zijn over de toekomst of in gebeurtenissen in het verleden blijven ‘hangen’.

7. In Module 7 gaan we werken met kosmische energie en onderzoeken we jouw spiritualiteit. We gaan contact maken met gidsen en engelen.

​Hierdoor ​krijg je meer toegang tot spirituele energie waardoor je altijd even contact kunt maken met je hogere zelf en vanuit diep vertrouwen beslissingen kunt maken. Ook geeft het je diepe rust omdat gedachten en gevoelens naar de achtergrond drijven.

In de bonusmodule ​valt alles samen. Je leert om je in 1 keer te verbinden met aarde- en kosmische energie en jezelf te beschermen tegen prikkels van buitenaf.

Hierdoor krijg je meer energie en ben je minder vatbaar voor alles wat er om je heen gebeurt. Ook voelt het heel duidelijk wat van jou is en van de ander, zodat je dat niet met je mee hoeft te dragen. Door het regelmatig oefenen zet je jezelf helemaal in je kracht. ​

​ Wil jij meer plezier van je hooggevoeligheid? Wil jij je persoonlijke kracht, je intuïtie en je gevoeligheid versterken?

Meld je dan aan en doe mee! Het Online Programma is direct beschikbaar, je kunt op elk moment instappen.

Je investering voor de magie van je intuïtie en energie

Hallo! Mijn naam is Jolanda Hoogkamer,  ik ben intuïtie en energiecoach voor (hoog)sensitieve vrouwen. Na ​jarenlange opleidingen, het begeleiden van cliënten en eigen ervaring ben ik expert in het werken met je intuïtie en energie, coaching, healing, meditaties en visualisaties.

Mijn grootste droom is dat jij als (hoog)sensitieve vrouw gaat voelen hoeveel je waard bent. Zodat jij een diep vertrouwen krijgt in al jouw kwaliteiten en je potentie. En dat je gaat voelen en ervaren dat juist je gevoeligheid je persoonlijke kracht is, waarmee jij je leven helemaal vorm kan geven op alle facetten. ​ ​Als geen ander weet ik hoe moeilijk het kan zijn als je als je hoogsensitief bent. ​Na een zoektocht was ik vastbesloten om mijn talenten verder te ontwikkelen. Zo startte ik in 2001 met opleidingen om mijn intuïtie verder te ontwikkelen en te leren hoe ik invloed had op mijn energieniveau, gedachten en gevoelens. ​Voor mij is dit echt het keerpunt geweest in mijn leven. ​Werken met je intuïtie en jouw energie heeft de kracht om je leven compleet te veranderen! ​Ik help hooggevoelige vrouwen die het lot in hun eigen handen willen nemen. Die echt voelen: nu is het genoeg. Nu ben ik lang genoeg ziek geweest, nu heb ik me lang genoeg helemaal gericht op mijn omgeving en ben ik mezelf vergeten. Nu is het tijd voor mij.  Nu wil ik leren hoe ik mijn gevoeligheid in kan zetten. Nu is het mijn beurt om ​echt gelukkig te zijn. ​ ​ ​Door het ontwikkelen van je intuïtie, je gevoeligheid en met kleine aanpassingen in je energie heb jij direct invloed op je gevoelens en gedachten. Je denkt niet alleen anders, maar je hele gevoelswereld ​gaat veranderen. En hiermee verandert ook de wereld om jou heen. Je gevoeligheid wordt je kracht. Dat zie ik echt terug bij mijn cliënten en mensen die mijn meditaties gebruiken. Allemaal voelen ze zich energieker, krachtiger en meer aanwezig in dit moment. Ze voelen zich niet meer ​gevangen in de stroom van gedachte en emoties en  komen tot diepe ontspanning.  Ze komen meer en meer in contact met wie ze echt in essentie zijn. Precies dit is waarom ik zoveel liefde voel om mensen te laten ervaren wat energiewerk met je kan doen. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis met je te delen.  ​

Wat zeggen anderen over de meditaties van Jolanda?

Jouw praktische benadering van alle onderwerpen vond ik ontzettend verhelderend. Jouw stem is prettig om naar te luisteren. Je hebt me veel inzicht gegeven in hoe energie werkt en ik merk dat ik al veel van jouw tips toepas in het dagelijks leven. Dank je wel hiervoor! De bonus meditatie is ook een hele fijne! Ilse

Tijdens de meditaties van Jolanda voel ik me zo fijn, het lijkt wel of ik in een andere wereld ben. Als de meditatie is afgelopen dan vind ik het bijna jammer dat ik weer ‘terug ben in de normale wereld. Sinds ik de meditaties vaker doe en mezelf bewust grond merk ik dat ik aan het einde van de dag nog steeds energie heb en niet meer uitgeput thuiskom. Laura

Als het even kan begin ik mijn dag met de energie meditaties van Jolanda. Het begint me steeds beter af te gaan om het energieveld af te schermen…… beter gezegd, ik word me steeds “sneller” bewust dat het mis begint te gaan. Reuze bedankt ervoor het is een enorme stap vooruit. Petra

Net heb ik de meditatie gedaan om jezelf te beschermen en je energie te stromen en het was zo fijn. Tranen van dankbaarheid hiervoor omdat ik mezelf weer herken. Door de tekst van je artikelen en door middel van je uitleg in de meditaties. Je stem is zo aangenaam, zacht, liefdevol en veilig, samen met de muziek op de achtergrond. Ik voel dat ik mezelf echt leer kennen en kan ondersteunen met hetgeen jij me leert. Madeleine

Ik heb alle modules van de training “De magie van je intuïtie en energie” gedaan. De thema’s en de vormgeving van de training spreken me aan. Door de meditaties ben ik me ervan bewust geworden, dat ik sturing kan geven aan mijn aandacht/focus, emoties/gevoel, energie, gedachten etc. Daardoor ervaar ik innerlijke rust, kracht en leef ik meer “van binnen naar buiten” in plaats van de focus op de buitenwereld te leggen. Carla

​Door mijn burnout voel ik me vaak zwak en heb ik weinig energie. Je meditaties helpen me om mijn energie weer te laten stromen en meer rust in mijn hoofd te krijgen.
Ingrid

Your true nature is joy

Hoe de magie van je intuïtie en energie werkt

 • ​Na je aanmelding ontvang je iedere week een mail met een filmpje, meditaties, oefeningen en een werkboek
 • Het programma duurt 8 weken
 • De inhoud van het programma blijft voor jou beschikbaar, ook na die 8 weken
 • ​Je hebt een lifetime membership, waarmee je alle nieuwe filmpjes, meditaties en werkboeken automatisch ontvangt.
 • Het programma is voor iedereen direct  online beschikbaar, je kunt op elk moment starten
 • De magie van je intuïtie en energie kost je ongeveer 1 uur per module
 • In de praktijk ga je waarschijnlijk bepaalde oefeningen vaker doen, om het effect en de intensiteit te verhogen
 • Kies je voor het medium of premium pakket dan krijg je een mail, met een link waarin jij zelf de afspraak/afspraken met mij in kan plannen.
 • Kies je voor het mediumpakket dan adviseer ik je om de afspraak in week 4 van je onlinetraining te plannen
 • Kies je voor het premiumpakket dan adviseer ik je om eens per maand een afspraak in te plannen. De eerste sessie zo snel mogelijk na aanvang van je programma
 • Je hoeft geen ervaring te hebben met energiewerk of mediteren

Heb je nog vragen? Vind hier ​​​​​je antwoord!

Hoe weet ik of dit echt iets voor mij is?
Dit voel je, diep van binnen, in je hart, of je intuïtie ,ook wel je helder weten of helder voelen genoemd. Al mijn klanten nemen een dienst af omdat ze voelen dat ik iets bij kan dragen op het pad dat ze lopen. Luister naar je gevoel.
Wanneer start de magie van je intuïtie en energie?
De training is direct  beschikbaar. Je kunt op elk moment instappen. Je kunt de training volledig in je eigen tempo en eigen tijd volgen.
Als ik me inschrijf wanneer ontvang ik dan de eerste les?
Je eerste les ontvang je direct. Daarna ontvang je 7 weken lang iedere week een bericht als er een nieuwe les voor je klaar staat.
Kan ik de training in mijn eigen tempo doen?
Ja, dat is geen probleem. Iedere week ontvang je een nieuwe module. Lukt het je niet elke week een module te doen dan blijft alle inhoud van de modules  voor jou beschikbaar.  (meditaties, filmpjes, pdf’s en MP3’s)
Kan ik de meditaties en filmpjes downloaden?
Ja, alle meditaties en filmpjes kun je downloaden, zodat je ze overal kunt beluisteren, ook als je niet online bent.
Hoe lang duurt de online training?
De online training duurt 7 weken, de inhoud blijft ook daarna voor jou beschikbaar!
Hoeveel tijd kost de online training per module?
Ik adviseer je om wekelijks een uur te reserveren om de module te doen.
Wat zijn de betalingsmogelijkheden?
Betaling is mogelijk met Ideal en MisterCash.

Wil jij ook ​leren hoe jij van je hooggevoeligheid je gave kan maken?

Meld je dan aan en doe mee! Het Online Programma is direct beschikbaar, je kunt op elk moment instappen.

With Joy Membership

Meld je gratis aan en ontvang tips, meditaties en inspiratie voor hooggevoelige vrouwen in je mailbox. Als member krijg je ook exclusief toegang tot de library of joy met meditaties, filmpjes en inspiratie. 

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je bent nu een member van With Joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest