Online training: Ontwikkel je hooggevoeligheid

Want hooggevoelig zijn is alleen lastig als je niet weet hoe je ermee om moet gaan!

Ontwikkel je hooggevoeligheid en leer om je unieke talenten te benutten.
Ontdek jouw gebruiksaanwijzing en krijg meer balans, geluk en energie.
Van klacht naar kracht! 

Dit leer je in de online training:

Z

Je leert je grenzen herkennen en bewaken op een gezonde manier die bij jou past.

Z

Je krijgt inzicht in overprikkeling waardoor je meer in balans blijft.

Z

Je leert om gepieker te voorkomen en grip te krijgen op je gedachten.

Z

Je krijgt inzicht in het effect van hooggevoeligheid op je lichaam of fysieke klachten.

Z

Je leert hoe je jezelf niet verliest in contact met andere mensen.

Z

Je leert wat je energie geeft en hoe jij zelf je energieniveau kan beïnvloeden.

Van overleven naar bewust en krachtig leven!

Van kind af aan heb ik geworsteld met mijn gevoeligheid. Dat veranderde toen ik mijn gevoeligheid en intuïtie juist in ging zetten. Met grote gevolgen: ik ervaar mijn hooggevoeligheid nu echt als mijn kracht. 

Mijn naam is Jolanda Hoogkamer. Ik ben intuïtief HSP-coach en trainer.  Dagelijks coach en inspireer ik andere HSP’s om je hooggevoeligheid en intuïtie te ontwikkelen. Zodat je hooggevoeligheid als kwaliteit je leven mooier kan maken.

In de online training Ontwikkel je hooggevoeligheid ga jij jezelf stap voor stap persoonlijke ontwikkelen. Je ontdekt jouw gebruiksaanwijzing op het gebied van je lijf, emoties, gedachten, welzijn en vitaliteit. En je gaat ook aan de slag met een positief zelfbeeld en gelijkwaardige relaties zodat je jezelf niet meer verliest in het contact met anderen.

 

Hooggevoeligheid is alleen lastig als je niet weet hoe je ermee om moet gaan. 

10 jaar

Ervaring als coach en trainer

 

10.000+

 Vrouwen geholpen door mijn masterclasses, challenges en meditaties

 

200+

Deelnemers online trainingen

De inhoud van de online training Ontwikkel je hooggevoeligheid

s

Module 1: Hooggevoeligheid, overprikkeling en onderprikkeling

In de eerste module leer je alles over hooggevoeligheid en over prikkels. Meer grip op prikkels zorgt ervoor dat je niet overprikkeld of onderprikkeld raakt en je creert meer balans.

 

Module 2: Het effect van hooggevoeligheid op je lichaam

In deze module krijg je inzicht in het effect van hooggevoeligheid op je lichaam en eventueel fysieke klachten. Je krijgt tips hoe je deze kan voorkomen. Ook ontdek je welke zintuigen bij jou meer of minder ontwikkeld zijn.

 

Module 3: Omgaan met je emoties

Veel HSP’s hebben een ingewikkelde relatie met emoties. In deze module leer je hoe je niet overspoeld raakt door je emoties en deze op een natuurlijke manier kan voelen en los te laten.

 

Module 4: Grip op je gedachten

We hebben gemiddeld 50.000 gedachten per dag. In deze module leer je hoe je grip kan krijgen op je gedachten en heb je hierdoor minder last van piekeren.

 

Module 5: Een positief zelfbeeld

Hoe jij over jezelf denkt heeft heel veel invloed op je leven.  Een negatief zelfbeeld geeft veel onzekerheid en weinig vertrouwen. In deze module werk je aan je zelfbeeld en vertrouwen. Je wordt je (nog) meer bewust van je talenten en de potentie die je in je hebt zitten.

 

Module 6: gezonde relaties

HSP’s zijn veel gericht op hun omgeving en mensen om zich heen. En ze vinden het vaak lastig om met mensen om te gaan die dominant zijn, (onnodig) harde kritiek geven of negatief zijn. In deze module leer je hoe je in contact kunt zijn met de ander, zonder dat je hierin jezelf verliest of omver geblazen wordt.

 

Module 7: Je intuïtie en zingeving in je leven

In deze module leer je om (nog) meer contact te maken met je intuïtie en hierop te vertrouwen. Ook leer je om meer te voelen wie jij diep van binnen bent en hoe je dit in je leven kan integreeren. Zo kun je meer leven vanuit je hart en wie jij diep van binnen bent, wat je het gevoel geeft dat je leven meer waarde en zin krijgt. Hierdoor gaat je levensenergie stromen!

 

Module 8: Energie in overvloed

In de laatste module gaat over energie. Je ontdekt wat je energie kost en wat je energie oplevert en hoe jij jezelf weer op kan laden met energie als je weinig energie hebt.

 

Tot en met 31 augustus profiteer je van de summerschool actie en krijg je € 130 tot € 160 korting
op deze training. Bekijk hieronder jouw korting!

Stop met worstelen en ervaar je hooggevoeligheid als je kracht!

Resultaten van andere deelnemers aan
mijn online trainingen

Ik wil je heel graag bedanken voor je training, meditaties, blogs en artikelen die je deelt via Facebook en je website. Ik begin eindelijk mezelf te vinden en te erkennen dat, ik helemaal goed ben zoals ik ben. En dat ik niet gek ben. Ook de info die je gaf over Byron Katy in de training geeft me veel inzicht en ben ik begonnen met de 4 vragen. Dankjewel!
Linda

​Door mijn burnout voel ik me vaak zwak en heb ik weinig energie. Je meditaties helpen me om mijn energie weer te laten stromen en meer rust in mijn hoofd te krijgen.

Ingrid

Jouw praktische benadering van alle onderwerpen vond ik ontzettend verhelderend. Jouw stem is prettig om naar te luisteren. Je hebt me veel inzicht gegeven in hoe energie werkt en ik merk dat ik al veel van jouw tips toepas in het dagelijks leven. Dank je wel hiervoor! De bonus meditatie is ook een hele fijne! Ilse

​ Wil jij meer plezier van je hooggevoeligheid? Wil jij je persoonlijke kracht, je intuïtie en je gevoeligheid versterken?

Meld je aan en start direct met de training! Tot en met 22 juli krijg je € 130 tot € 160 korting. 

Extra voordelen van de online training
Ontwikkel je hooggevoeligheid

N

Je kan kiezen voor extra 1 op 1 begeleiding tegen een heel gunstig tarief!

N

Je hebt onbeperkt toegang tot alle filmpjes, audiobestanden en werkboeken

N

Alle geluidsbestanden en oefeningen kun je ook in mp3 downloaden

N

De training bestaat uit 8 modules, jij kunt zelf je eigen tempo bepalen (en houdt altijd toegang)

N

De werkboeken met oefeningen zijn printbaar, zodat je er overal mee aan de slag kan.

N

Je ontvangt automatisch alle updates en uitbreidingen die nog gaan komen

N

Je volgt de training in je eigen omgeving en in je eigen tempo

Het ontwikkelen van je hooggevoeligheid
verandert je leven!

De nieuwe online training Ontwikkel je hooggevoeligheid tijdelijk met summerschoolkorting! Deze summerschoolkorting is geldig tot en met 31 augustus! 

Op de training brons krijg je nu € 150 korting
Op de training zilver krijg je nu € 160 korting
Op de training goud krijg je nu € 160 korting

 

Carla

Ik heb alle modules van de training “De magie van je intuïtie en energie” gedaan. De thema’s en de vormgeving van de training spreken me aan. Door de meditaties ben ik me ervan bewust geworden, dat ik sturing kan geven aan mijn aandacht/focus, emoties/gevoel, energie, gedachten etc. Daardoor ervaar ik innerlijke rust, kracht en leef ik meer “van binnen naar buiten” in plaats van de focus op de buitenwereld te leggen.

Laura

Tijdens de meditaties van de magie van intuitie en energie voel ik me zo fijn, het lijkt wel of ik in een andere wereld ben. Als de meditatie is afgelopen dan vind ik het bijna jammer dat ik weer ‘terug ben in de normale wereld. Sinds ik de meditaties vaker doe en mezelf bewust grond merk ik dat ik aan het einde van de dag nog steeds energie heb en niet meer uitgeput thuiskom.

Veelgestelde vragen

Wanneer begint de training Ontwikkel je hooggevoeligheid?

Je kunt op ieder moment starten met de online training Ontwikkel je hooggevoeligheid.

Hoe lang krijg ik toegang tot het programma?

Je krijgt onbeperkt toegang tot de training.

Kan ik ook vragen stellen aan Jolanda gedurende de training?

Maandelijks heb je een coachcall waar jij je vragen kan stellen. Heb jij behoefte om ook persoonlijk je vragen te kunnen stellen aan Jolanda of hierover te mailen? Dat kan met het pakket voor coaching.

Hoe lang duurt de training?

De training bestaat uit 8 modules, iedere week ontvang je een mail als er weer een nieuwe module voor je klaar staat. Je kunt echter je eigen tempo bepalen en je tijd nemen om een les te starten als jij er tijd voor hebt.

Kies jij er ook voor om je hooggevoeligheid te ontwikkelen?

Meld je dan aan en doe mee! Tot en met 31 augustus krijg je € 130 tot € 160 korting!

Pin It on Pinterest