Workshop intuitie en energie

Leer jezelf versterken en beschermen met je energie

Workshop intuitie en energie

Ben je hooggevoelig en vind je het soms lastig om hiermee om te gaan? Ben je vaak moe en futloos na contact met andere mensen of neem je de stemmingen van anderen over? Raak je soms snel uit balans door je emoties en je gevoeligheid?

Als je nooit hebt geleerd hoe je met je hooggevoeligheid om kan gaan dan lijk je soms net een spons voor je omgeving. Ik herken het zelf maar al te goed. Jarenlang heb ik geworsteld met allerlei klachten, totdat ik erachter kwam dat ik hooggevoelig ben. Ik ben me toen gaan verdiepen in het werken met je intuitie en energie. Hierdoor heb ik geleerd hoe ik mezelf kan versterken door juist gebruik te maken van mijn hooggevoeligheid.

Je niet meer laten belemmeren door je hooggevoeligheid

Hoe zou het voor jou zijn als je hooggevoelig zijn niet meer als last ervaart? Hoe zou het voor je zijn als je zelf invloed kan hebben op hoe jij je voelt en wat je denkt? Zodat je niet meer zo snel uit balans raakt door je hooggevoeligheid? Tijdens de workshop intuitie en energie kun jij leren hoe jij jezelf kan versterken en beschermen met je energie.

Lijkt het je leuk om in een kleine groep met andere hooggevoelige vrouwen te oefenen? Aura’s te voelen, te leren hoe je jezelf kan versterken met je energie en tussendoor een healing ontvangen? Dan is de workshop intuitie en energie waarin je leert omgaan met je hooggevoeligheid iets voor jou!

Dan is de workshop intuïtie en energie bedoeld voor jou!

​Workshop intuïtie en energie

​Workshop intuïtieve ontwikkeling
voor (hoog)gevoelig vrouwen

De workshop de magie van je intuitie en energie helpt je om:

 • minder last te hebben van je hooggevoeligheid
 • jezelf te beschermen tegen (heftige) situaties, mensen of plekken
 • je diep te ontspannen
 • je krachtiger, vitaler en energieker te voelen
 • beter te slapen

Tijdens de workshop spelen met energie gaan we oefenen met:

 • gronden, je verbinding met de aarde
 • je energieveld en het beschermen van je energieveld
 • het stromen van verschillende soorten energieën
 • het voelen van aura’s
 • jezelf een healing te geven

Mijn begeleiding tijdens de workshop

Tijdens de workshop is er voldoende ruimte om vragen te stellen en ondersteun ik iedereen persoonlijk in energie.
Door de dag heen help ik je met healing en het openzetten van jouw intuïtieve kanalen, waardoor je energie krachtig gaat stromen.

What you seek is seeking you – Rumi

Praktische informatie

 • zondag 9 september of zaterdag 10 november
 • We starten om 10.00 uur en eindigen om 16.30 uur
 • Binnenstad van IJsselstein
 • Inclusief luxe lunch in brasserie
 • Kleine groep: 4 tot 8 vrouwen
 • Ruimte voor individuele aandacht, begeleiding en healing
 • Je investering voor deze workshop is € 179. Tot en met 17 augustus is je investering slechts € 99! gebruik kortingscode WORKSHOP om je korting te activeren. (er is beperkt plek, de groepen blijven klein)

Het aantal deelnemers per workshop is beperkt. Reserveer hier jouw plek:

Your true nature is joy

Deze workshop is beoordeeld met een cijfer 9!
Wat zeggen anderen over de workshop intuitie en energie?

Voor mij is het meest waardevolle van de workshop het leren gronden en zo uit mijn hoofd in mijn lijf te komen. Door de meditaties voel ik veel meer dat ik mezelf gewoon mag accepteren en mag zijn wie ik ben. En het is heel fijn om de verbondenheid tussen de hooggevoelige vrouwen te ervaren, zo’n hele dag.

Janny

Via Instagram heb ik jou leren kennen, ik werd getriggerd door een leuke pakkende post. Wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen! Door de inzicht sessies zit ik zoveel lekkerder in mijn vel! Eindelijk goed gegrond, achter mijn ware passies gekomen en weet ik beter om te gaan met energie van mij en ook van anderen. De workshop “de magie van je intuitie en energie” was dan ook een ware life – changer. Ik kan dit iedereen aanraden.

Angelique

Ik voel de energie door mijn hele lichaam stromen als jij je handen op mijn schouders legt. krachtig en aanwezig. Als de meditatie is afgelopen dan vind ik het bijna jammer dat ik mijn ogen weer open moet doen. Het gevoel van binnen door het stromen van de energie is zo bijzonder, bijna magisch. Het maakt me krachtig en ik voel me heel aanwezig

Ingrid

Tijdens de workshop spelen met energie heb ik echt mijn eigen energie kunnen voelen en die van anderen toen we elkaars aura gingen onderzoeken. Door de workshop ben ik me veel bewuster van mijn eigen energie en helpt het me om bij mezelf te komen.

Anoniem

Reserveer hier jouw plek:

Heb je nog vragen?
Voel je welkom om me een berichtje te sturen! Mailen kan naar jolanda@withjoy.nl

With Joy Membership

Meld je gratis aan en ontvang tips, meditaties en inspiratie voor hooggevoelige vrouwen in je mailbox. Als member krijg je ook exclusief toegang tot de library of joy met meditaties, filmpjes en inspiratie. 

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

dit veld niet invullen s.v.p.

Gelukt, je bent nu een member van With Joy. Check je inbox voor de e-mail

Pin It on Pinterest