Zen in de Herfst

Ieder seizoen heeft zijn eigen kenmerken en energie. In de herfst vallen de blaadjes en de dagen worden langzaam steeds korter. Veel mensen ervaren dat ze minder energie hebben in de herfst, of worden een beetje somber of depressief. Als je hooggevoelig bent dan kun je hier nog extra last van hebben.

Hoe zou het voor je zijn om je in de herfst wel energiek te voelen? En te genieten van de herfst en je door dit seizoen te laten betoveren? Om je heel gegrond te voelen en verbonden met de aarde en het universum? En te voorkomen dat je in de herfstdip terecht komt door je te verbinden met de oerkracht van onze aarde?

Laat je betoveren door de herfst tijdens de  Zen in de Herfst experience. Een workshop in het bos om je op te laden en je te verbinden met vitaliteit en de kracht van de natuur. Samen met een kleine groep op zaterdag 21 september of zondag 27 oktober van 9.45 tot circa 13.00 uur. 

Je bijdrage voor Zen in de Herfst is slechts € 27. Je krijgt € 10 korting als je al een (betaalde) workshop, training of coaching bij mij hebt gedaan.  Gebruik kortingscode ZEN om de korting te activeren*. Reserveer hieronder jouw plek! 

ZEN IN DE HERFST IS VOLGEBOEKT!

* Gebruik van de kortingscode wordt gecontroleerd. Bij onterecht gebruik ontvang je een aanvullende factuur
voor de in rekening gebrachte korting en € 25 aan administratiekosten.

​​​ZEN IN DE HERFST GEEFT JE ENERGIE EN KRACHT

Als je hooggevoelig bent dan ben je veel gevoeliger voor de wisselingen van de seizoenen. In de herfst als de blaadjes vallen ervaren veel HSP’s dat ze minder energie hebben en zelfs last hebben van somberheid. Ik herken het zelf ook! Jarenlang had ik in de herfst veel last van stemmingswisselingen en voelde ik me vaak depressief.

Totdat ik leerde om te werken met mijn intuïtie en energie en mijzelf te verbinden met de natuur. Zo heb ik geleerd om mee te bewegen met de seizoenen, waardoor ik veel meer energie heb en me vrolijker voel. Ervaar de oerkracht van de natuur tijdens Zen in de Herfst waardoor jij contact maakt met de bron van kracht en energie in jezelf. We gaan wandelen en ervaren in de Kaapse Bossen bij Doorn.

Zen in de Herfst brengt je:

  • Vitaliteit en meer energie door oefeningen in een prachtig eeuwenoud bos
  • Kracht door meditaties bij eeuwenoude bomen
  • Contact met wie jij diep van binnen bent
  • Healing op diep niveau, we gaan je herstellend vermogen van lichaam en geest stimuleren
  • Verbinding met een kleine groep (hoog)gevoelige mensen en de natuur om ons heen

In de herfst zie je de kunst van loslaten waardoor je daarna weer kan groeien

​Wandelen

Wandelen als echte ervaring, door mindfulnes en oefeningen met al je zintuigen.

Meditatie

Meditaties tussen eeuwenoude bomen en paddenstoelen geeft je kracht en vitaliteit.

Verbinding

Jezelf verbinden met de natuur en de mensen door oefeningen en samenzijn.

We gaan wandelen en ervaren bij de Kaapse Bossen bij Maarn en Doorn. Er is maximaal plek voor 10 personen. Reserveer hieronder jouw Zen in de Herfst plek! Data 2019: zaterdag 21 september of zondag 27 oktober van 9.45 uur tot circa 13.00 uur.

Je bijdrage voor Zen in de Herfst is slechts € 27. Je krijgt € 10 korting als je al een (betaalde) workshop, training of coaching bij mij hebt gedaan.  Gebruik kortingscode ZEN om de korting te activeren*

ZEN IN DE HERFST IS VOLGEBOEKT

* Gebruik van de kortingscode wordt gecontroleerd. Bij onterecht gebruik ontvang je een aanvullende factuur
voor de in rekening gebrachte korting en € 25 aan administratiekosten.

Zen in de Herfst geeft je diepe rust, ontspanning en vernieuwde energie door de kracht van het eeuwenoude bos

Wat zeggen anderen over de meditaties en workshops van Jolanda?

​​Door mijn burnout voel ik me vaak zwak en heb ik weinig energie. Je meditaties helpen me om mijn energie weer te laten stromen en meer rust in mijn hoofd te krijgen.
Ingrid

Voor mij is het meest waardevolle van de workshop het leren gronden en zo uit mijn hoofd in mijn lijf te komen. Door de meditaties voel ik veel meer dat ik mezelf gewoon mag accepteren en mag zijn wie ik ben. En het is heel fijn om de verbondenheid tussen de hooggevoelige vrouwen te ervaren, zo’n hele dag.
Janny

Tijdens de workshop spelen met energie heb ik echt mijn eigen energie kunnen voelen en die van anderen toen we elkaars aura gingen onderzoeken. Door de workshop ben ik me veel bewuster van mijn eigen energie en helpt het me om bij mezelf te komen.
Anoniem

Tijdens de meditaties van Jolanda voel ik me zo fijn, het lijkt wel of ik in een andere wereld ben. Als de meditatie is afgelopen dan vind ik het bijna jammer dat ik weer ‘terug ben in de normale wereld. Sinds ik de meditaties vaker doe en mezelf bewust grond merk ik dat ik aan het einde van de dag nog steeds energie heb en niet meer uitgeput thuiskom.
Laura

Wat gaan we doen tijdens Zen in de Herfst?

Meditaties en visualisaties, oefeningen met mindfulness en energie en wandelen in de eeuwenoude Kaapse Bossen.

Heb je nog vragen? Vind hier ​​​​​je antwoord!

Is deze workshop ook voor mannen?

Zen inde Herfst is toegankelijk voor vrouwen en mannen!

Ik heb geen ervaring met mediteren, is Zen in de Herfst dan wel wat voor mij?
​Zeker! Ervaring met meditaties is niet nodig. De meditaties zijn geschikt voor beginners en gevorderden.
Hoe lang gaan we wandelen?

In totaal lopen we een afstand van zo’n 6 km, gedurende de hele ochtend. Onderweg doen we veel oefeningen en meditaties.

Mijn conditie is niet zo goed, is dit wel wat voor mij?

Ja! De workshop gaat over ervaren en niet over snel wandelen. We doen steeds oefeningen en hebben hierdoor pauzes. Mijn ervaring is dat deze workshop voor iedereen geschikt is.

Ik heb al veel ervaring met mediteren, is dit dan wel wat voor mij?

Zeker! Je dagelijkse routine doorbreken en nieuwe oefeningen en meditaties doen geven je juist verdieping en veel nieuwe energie en inspiratie.

Wat kost Zen in de Herfst?

Je bijdrage voor Zen in de Herfst is € 27, inclusief BTW. Ben jij al deelnemer of client van mij? Dan krijg je € 10 korting, met kortingscode ZEN.

Waar is Zen in de Herfst?
We gaan lopen in de Kaapse Bossen bij Doorn. We verzamelen op de parkeerplaats van de Helenaheuvel. St. Helenalaan 2, Doorn.
Ik heb geen vervoer om bij de Kaapse Bossen te komen.

Het is mogelijk om met ons mee te rijden vanaf IJsselstein of P&R Westraven in  Utrecht. We hebben plek voor 2 tot 3 personen. Natuurlijk kun je ook weer mee terug rijden. Geef dit op tijd aan zodat we rekening met je kunnen houden!

Mijn vraag staat hier niet bij.

​Staat jouw vraag hier niet bij? Jolanda helpt je graag.  Stuur dan een mail naar jolanda@withjoy.nl. Of bel naar 06-31230379.