Zen in de Lente

Verbind je met de lente en laad je op met nieuwe energie en kracht

De lente geeft je nieuwe energie

Ieder seizoen geeft je een ander gevoel. De lente een hele andere energie dan de herfst. In de lente worden de dagen weer langer en de natuur komt weer in beweging. Overal om je heen lopen de bomen uit en komt er nieuw leven uit de grond. Misschien herken je het wel, dat als je buiten bent, je de vogels hoort fluiten een de voorjaarszon je vrolijk maakt en energie geeft.

Hoe zou het voor je zijn om die energie van de lente, helemaal in je op te nemen? En je heel bewust te verbinden met de oerkracht van de natuur? Door je te verbinden met de natuur en de energie van de lente bewust op te nemen wordt ook bij jou je potentie wakker. En wil jouw energie stromen om te groeien. Zen in de Lente geeft je nieuwe energie, vitaliteit en kracht!

Ben jij toe aan nieuwe energie, kracht en vitaliteit? 

Dan is de workshop Zen in de Lente, speciaal voor jou!

In de lente verandert de energie

Als je hooggevoelig bent dan ben je veel gevoeliger voor de wisselingen van de seizoenen. En iedere HSP is uniek, dus niet zo gek dat je allemaal een seizoen kunt hebben wat je fijner vindt dan het andere seizoen. Zo kan de lente je bijvoorbeeld een stoot energie geven, of misschien hebt last van voorjaarsmoeheid. 

Als echte HSP reageerde ik zelf jarenlang best heftig op nieuwe seizoenen. Totdat ik leerde om te werken met mijn intuïtie en energie en mijzelf te verbinden met de natuur. Zo heb ik geleerd om mee te bewegen met de seizoenen, waardoor ik veel meer energie heb en me vrolijker voel het hele jaar door. En ik heb geleerd om de energie van de seizoenen echt te gebruiken in mijn leven. 

Ervaar de oerkracht van de natuur tijdens Zen in de Lente waardoor jij contact maakt met de bron van kracht en energie in jezelf.

 

Zen in de Lente brengt je: 

N

Vitaliteit en meer energie door oefeningen in de natuur

N

Kracht door meditaties bij eeuwenoude bomen of een krachtig watergebied

N

Contact met je essentie, wie jij diep van binnen echt bent

N

Healing op een diep niveau, de workshop stimuleert het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest

N

Verbinding met een kleine groep (hoog)gevoelige mensen en de natuur om ons heen

Your true nature is joy

Wandelen

Wandelen als echte ervaring, door mindfulnes en oefeningen met al je zintuigen.

Meditatie

Meditaties tussen eeuwenoude bomen of bij het water en een wilgenlabyrint  geeft je kracht en vitaliteit.

Verbinding

Jezelf verbinden met de natuur en de mensen door oefeningen en samenzijn.  

Je bijdrage voor Zen in de Lente

Je bijdrage voor Zen in de Lente is slechts € 27. Je krijgt € 10 korting als je al een (betaalde) workshop, training of coaching bij mij hebt gedaan.  Gebruik kortingscode ZEN om de korting te activeren*

Zaterdag 13 april van 9.45 tot circa 13.00 uur bij de Kaapse bossen tussen Maarn en Doorn

Deze Zen in de Lente heeft als thema; aarde. We wandelen in de oeroude Kaapse Bossen en doen allerlei oefeningen in het bos
op verschillende plekken en prachtige oude bomen.

* Gebruik van de kortingscode wordt gecontroleerd. Bij onterecht gebruik ontvang je een aanvullende factuur
voor de in rekening gebrachte korting en € 25 aan administratiekosten.

Your true nature is joy

Ervaringen van andere deelnemers aan workshops

Voor mij is het meest waardevolle van de workshop het leren gronden en zo uit mijn hoofd in mijn lijf te komen. Door de meditaties voel ik veel meer dat ik mezelf gewoon mag accepteren en mag zijn wie ik ben. En het is heel fijn om de verbondenheid tussen de hooggevoelige vrouwen te ervaren, zo’n hele dag.
Janny

Wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen! Door de inzichtsessies zit ik lekkerder in mijn vel! Eindelijk goed gegrond, achter mijn ware passies gekomen en weet ik beter om te gaan met energie van mij en ook van anderen. De workshop “intuitie en energie” was een ware lifechanger. Ik kan dit iedereen aanraden.

Angelique

Ik voel de energie door mijn hele lichaam stromen en mijn handen werden helemaal warm bij de meditatie in het bos. Het maakt me krachtig en ik voel me heel aanwezig.

Daniel

Tijdens de workshop spelen met energie heb ik echt mijn eigen energie kunnen voelen en die van anderen toen we elkaars aura gingen onderzoeken. Door de workshop ben ik me veel bewuster van mijn eigen energie en helpt het me om bij mezelf te komen.
Anoniem

Wat gaan we doen tijdens Zen in de Lente?

Meditaties en visualisaties, oefeningen met mindfulness en energie en wandelen in de
eeuwenoude Kaapse Bossen of bij de Nedereindse plas. Het wordt echt weer een magische workshop in de natuur. Ga je mee? 

Je bijdrage voor Zen in de Lente is slechts € 27. Je krijgt € 10 korting als je al een (betaalde) workshop, training of coaching bij mij hebt gedaan.  Gebruik kortingscode ZEN om de korting te activeren*

* Gebruik van de kortingscode wordt gecontroleerd. Bij onterecht gebruik ontvang je een aanvullende factuur
voor de in rekening gebrachte korting en € 25 aan administratiekosten.

Heb je nog vragen? Vind hier je antwoord!

Is deze workshop ook voor mannen?

Zen inde Lente is voor vrouwen en mannen!

Ik heb geen ervaring met mediteren, is Zen in de Lente dan wel wat voor mij?

​Zeker! Ervaring met meditaties is niet nodig. De meditaties zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

Hoe lang gaan we wandelen?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Mijn conditie is niet zo goed, is dit wel wat voor mij?

Ja! De workshop gaat over ervaren en niet over snel wandelen. We doen steeds oefeningen en hebben hierdoor pauzes. Mijn ervaring is dat deze workshop voor iedereen geschikt is.

Ik heb al veel ervaring met mediteren, is dit dan wel wat voor mij?

Zeker! Je dagelijkse routine doorbreken en nieuwe oefeningen en meditaties doen geven je juist verdieping en veel nieuwe energie en inspiratie.

Wat kost Zen in de Lente?

Je bijdrage voor Zen in de Lente is € 27, inclusief BTW. Ben jij al deelnemer of client van mij? Dan krijg je € 10 korting, met kortingscode ZEN.

Waar is Zen in de Lente?

Op zaterdag 13 april is Zen in de Lente in de Kaapse Bossen bij Doorn. We verzamelen om 9.45 uur op de parkeerplaats van de Helenaheuvel. St. Helenalaan 2, Doorn.

Ik heb geen vervoer?

Naar de startplek in IJsselstein rijdt openbaar vervoer. Check even www.9292.nl voor de opties. 

Voor de startplek in Doorn is het mogelijk om met ons mee te rijden naar de Kaapse Bossen vanaf IJsselstein of P&R Westraven in Utrecht. We hebben plek voor 2 tot 3 personen. Natuurlijk kun je ook weer mee terug rijden. Geef dit op tijd aan zodat we rekening met je kunnen houden!

Mijn vraag staat hier niet bij.

​Staat jouw vraag hier niet bij? Jolanda helpt je graag.  Stuur dan een mail naar jolanda@withjoy.nl. Of bel naar 06-31230379.