Zen in de Winter

Ben je hooggevoelig en heb je last van een winterdip?

Ben je hooggevoelig en heb je in de winter veel minder energie?
Misschien voel je je zelfs somber en depressief of kom je maar lastig uit bed.  Ieder jaar verlang je weer naar de lente en kijk je uit naar het lengen van de dagen en het licht. ​

​​Zelf had ik jarenlang heel erg last van een winterdip. Ik had weinig energie, ik voelde me somber en alleen. ​Totdat ik door kreeg dat mijn hooggevoeligheid alles te maken had met mijn winterdip.

Na jaren tobben weet ik inmiddels wat mij help. Ik heb geleerd om me in de winter ook naar binnen te richten. Heel natuurlijk. Eigenlijk is het ook heel logisch dat je lichaam eerder en iets meer wil slapen als er minder daglicht is. Dus daar geef ik me aan over!

En ik laad me op door mijn eigen energie te stromen met meditaties en visualisaties. Hierdoor voel ik dat ik meer energie heb en me krachtiger voel.

Ik weet dat heel veel mensen die hooggevoelig zijn ook last hebben van de donkere wintermaanden. Daarom heb ik op verzoek heb ik een winterpakket gemaakt. Een winterpakket met meditaties, healing en affirmaties.

Ben jij hooggevoelig en heb jij ook last van een winterdip? Kun je wel een oppepper gebruiken? Wil jij jezelf meer kunnen beschermen tegen alle prikkels die bij je binnen komen? ​Zodat jij weer gaat stralen.
Zodat jij je weer energiek gaat voelen, ook in de winter. ​

Het Zen in de Winterpakket kost nu slechts € 37 in plaats van € 77
Alle meditaties kun je ook downloaden, zodat je ze altijd en overal kunt doen, ook als je geen WIFI hebt.

Zen in de Winter brengt je: 

R

Vitaliteit en meer energie

R

Diepe ontspanning en rust

R

Meer liefde en zachtheid voor jezelf

R

Heling voor lichaam en geest door het activeren van je herstellend vermogen

R

Tools om overprikkeling te voorkomen

​Meditatie

​​Door de geleide meditaties gaat je energie stromen waardoor​ je jezelf een healing geeft. Dit heeft direct effect op hoe jij je voelt en op wat je denkt.  Door de combinatie van affirmaties en meditatie programmeer je jezelf ​als het ware opnieuw. Zo krijg jij de regie over je alle aspecten van je leven.

Mindfulness

Waar je aandacht is, is je energie. 
Door mindfulness toe te passen, richt je bewust je aandacht op jezelf en op dit moment.
Hierdoor verhoog jij je energieniveau en voel
jij je krachtiger en vitaler. 

​​Energie

Door kleine aanpassingen in je energie kun je jezelf beter beschermen tegen prikkels van buitenaf. En je kunt jezelf beter ontladen, waardoor je prikkels beter kan verwerken. ​
Hiermee voorkom je overprikkeling en krijg je meer energie en voel je je gelukkiger.

​In deze online training krijg je:

  • ​5 geleide (healing) meditaties van Zen in de Winter (online te beluisteren en te downloaden als MP3!)
  • ​7 stappenplan voor meer energie in de wintermaanden
  • ​Krachtige affirmaties die je programmeren om meer energie te ervaren in de winter
Your true nature is joy

Wat zeggen anderen over de meditaties
van Zen in de Winter?

De meditaties van Zen in de Winter zijn prachtig! Ik heb al meerdere meditaties gedaan, maar ik heb nog nooit zulke mooie meditaties gehoord. Je hebt een prachtige stem en de combinatie met de muziek en geluiden raakt me diep. Dankjewel voor de mooie meditaties!
Stefanie

​Zojuist heb ik de laatste meditatie van Zen in de Winter gedaan. Wow, in 1 woord geweldig! Ik ben zo dankbaar voor de mooie energie, ik word er zo rustig en ontspannen van. Dankjewel
Sabine

​​Dank je wel voor de mooie meditaties. Allemaal heel rustgevend en soms werd ik een beetje geraakt. Vooral de meditatie over loslaten, had impact op me. Ik blijf je heel graag volgen.

Manuela

​​​Wat een heerlijke meditaties. Het werkt echt bevrijdend, vooral om de ​belemmerende gedachten rond mijn gezondheid in het vuur te gooien. ​Je meditaties helpen me om mijn energie weer te laten stromen en meer rust in mijn hoofd te krijgen.

Liesbeth


Ga een beetje van de winter houden en krijg meer energie met Zen in de Winter met dit pakket!

Koop dan nu Zen in de Winter voor slechts € 37 in plaats van € 77

Heb je nog vragen? Vind hier ​​​​​je antwoord!

Wanneer start Zen in de Winter?

​Je kunt ieder moment start met Zen in de Winter. Zodra je betaling doet, dan ontvang je direct een mail met inloggegevens naar de online omgeving.

Hoe lang duurt Zen in de Winter?
​Je krijgt in 1 keer toegang tot alle inhoud van de training.​ Je kunt zelf bepalen wanneer en hoe vaak je de meditaties doet.
Kan ik de meditaties ook downloaden?
Alle inhoud van de training kun je downloaden.
Ik heb geen ervaring met meditaties of energiewerk, is dit wel iets voor mij?
Je hoeft geen ervaring te hebben met meditaties of energiewerk. De dagelijkse meditaties zijn zo opgebouwd dat iedereen mee kan doen met de intensive.
Mijn vraag staat hier niet bij.
​Staat jouw vraag hier niet bij? Jolanda helpt je graag.  Stuur dan een mail naar jolanda@withjoy.nl