Zen in de Zomer

Ben je hooggevoelig en merk je dat je veel informatie opneemt uit je omgeving? Ben je vaak moe, of heb je last van stemmingswisselingen? ​Heb je het gevoel dat je soms wat uit balans bent door je hormonen en dat je emoties intens kunnen zijn? Heb je soms ook fysieke klachten als gevolg van stress en spanning?

Stel je eens voor dat je meer tijd voor jezelf hebt. ​Tijd om helemaal te ontspannen en echt tot rust te komen. En vanuit die ontspanning je helemaal op te laden met energie en inspiratie? ​​Speciaal voor hooggevoelige mensen heb ik een zomers pakket gemaakt: Zen in de Zomer.

Zen in de Zomer is een meditatiepakket speciaal ​afgestemd op de zomerperiode. Lift mee op de heerlijke energie van de zomer, met de meditaties, de affirmaties, rituelen en tips van het Zen in de Zomer pakket. ​Nu betaal je geen
€ 77 maar slechts € 37 voor Zen in de Zomer!

​​​ZEN IN DE ZOMER MEDITATIES GEVEN JE MEER ENERGIE, VITALITEIT EN VEERKRACHT

Als je hooggevoelig bent dan sta je vaak de hele dag ‘aan’. Dag en nacht neem je informatie op uit je omgeving, soms bewust, maar vaak ook onbewust. Misschien denk je wel dat dit normaal is. Dat het bij jou hoort. Het heeft te maken met je hooggevoeligheid. Hierdoor neem je meer waar en je hersenen filteren minder informatie waardoor je de hele dag door veel meer informatie bij je binnen komt. ​En al die prikkels en informatie hebben groot effect op je hele lichaam, je emoties en ook je gedachten.

Als je te veel prikkels binnen krijgt word ​je er moe van, heb je weinig tot geen energie en ben je sneller geirriteerd. Je hebt steeds meer tijd nodig om te herstellen van al die prikkels. Langdurige overprikkeling kan leiden tot problemen zoals slapeloosheid, depressie, burn-out,  gewichtstoename, gewrichtsklachten, problemen met je auto-immuunsysteem en maag- en darmklachten. ​De meditaties, affirmaties en inspiratie van Zen in de Zomer zijn erop gericht dat je lichaam en geest op een diep niveau herstelt. Je komt weer meer in balans en je krijgt meer energie, je voelt je vitaler en je veerkracht neemt toe.

Zen in de Zomer brengt je:

R

Diepe rust en ontspanning

R

Vitaliteit en meer energie

R

Je activeert het herstellend vermogen van lichaam en geest, waardoor er een diepe healing ontstaat

R

Veerkracht, wat je beschermt tegen overprikkeling

R

Creativiteit en inspiratie

Your true nature is joy

​Meditatie

Door de meditaties kom je meer en meer in contact met wie jij diep van binnen bent.

Inspiratie

De diepe ontspanning en rust die je krijgt uit de oefeningen brengen je inspiratie.

​Energie

Door de kleine aanpassingen in je energie voel je je vitaler, sterker en krachtiger.

​Bestel Zen in de Zomer nu voor slechts € 37 in plaats van € 77!

Zen in de Zomer geeft je diepe rust, ontspanning en vernieuwde energie

door de kracht van licht en meditaties

Wat zeggen anderen over de zen in de zomermeditaties van Jolanda?

De diepe ontspanningsmeditatie voelt als een kadootje aan jezelf. Jolanda heeft een prettige en kalmerende stem om je in een ontspannen toestand te brengen. De gekozen achtergrondmuziek (je hoort de branding van de zee met het geluid van vogels) helpt hier zeker aan mee. Een heerlijk begin van een zomerdag wat mij betreft.

Mariët

Als het even kan begin ik mijn dag met de energie meditaties van Jolanda. Het begint me steeds beter af te gaan om het energieveld af te schermen…… beter gezegd, ik word me steeds “sneller” bewust dat het mis begint te gaan. Reuze bedankt ervoor het is een enorme stap vooruit.
Petra

​​Door mijn burnout voel ik me vaak zwak en heb ik weinig energie. Je meditaties helpen me om mijn energie weer te laten stromen en meer rust in mijn hoofd te krijgen.
Ingrid

Dank je wel Jolanda voor dit mooie Zen in de zomer pakket. Heel fijn dat ik kan kiezen tussen verschillende meditaties, affirmaties en tips. Daar hou ik van! Daarnet deed ik de diepe ontspanningsmeditatie. Jouw fijne stem nam me mee naar zee. Ik voelde hoe mijn ademhaling meeging in het ritme van de zee en ik zat even totaal ontspannen op het strand. Heerlijk! Morgen ga ik een andere meditatie proberen of deze nog een keer doen, want het was fijn op het strand.
Marion

Tijdens de meditaties van Jolanda voel ik me zo fijn, het lijkt wel of ik in een andere wereld ben. Als de meditatie is afgelopen dan vind ik het bijna jammer dat ik weer ‘terug ben in de normale wereld. Sinds ik de meditaties vaker doe en mezelf bewust grond merk ik dat ik aan het einde van de dag nog steeds energie heb en niet meer uitgeput thuiskom.
Laura

​​Dank je wel voor de mooie meditaties. Allemaal heel rustgevend en soms werd ik een beetje geraakt. Vooral de meditatie over loslaten, had impact op me. Ik blijf je heel graag volgen.
Manuela

Wat zit er in het Zen in de Zomer pakket?

Meditaties en visualisaties, oefeningen met mindfulness en energie, een scala aan affirmaties, zomerse rituelen, praktisch zonder zweverig te zijn!

Heb je nog vragen? Vind hier ​​​​​je antwoord!

Ik ga op vakantie, is Zen in de Zomer dan wel wat voor mij?
​Het Zen in de Zomerpakket kan je overal bekijken en beluisteren en bekijken. Ideaal om mee te nemen op vakantie in het buitenland of eigen land.
Ik heb geen vakantie in de zomer, is Zen in de Zomer dan wel wat voor mij?
​Zeker! Als je geen vakantie hebt is het juist belangrijk dat je momenten creeert van diepe rust en ontspanning om jezelf ook weer helemaal op te laden.
Kan ik de meditaties en oefeningen ook downloaden?
Ja, alle oefeningen en meditaties kun je ook downloaden, als MP3 bestanden en een E-book.
Ik heb geen ervaring met meditaties of energiewerk, is dit wel iets voor mij?
Je hoeft geen ervaring te hebben met meditaties of energiewerk. De dagelijkse meditaties zijn zo opgebouwd dat iedereen mee kan doen met de intensive.
Ik heb al veel ervaring met mediteren, is dit dan wel wat voor mij?
Zeker! Je dagelijkse routine doorbreken en nieuwe oefeningen en meditaties doen geven je juist veel nieuwe energie en inspiratie.
Vanaf wanneer is Zen in de Zomer beschikbaar?
Het Zen in de Zome​rpakket wordt op donderdag 28 juni gelanceerd. Voor 28 juni kun je Zen in de Zomer kopen voor slechts € 19,95.
Wat kost Zen in de Zomer?

​Het Zen in de Zomerpakket is € 77 waard. Nu kun je Zen in de Zomer kopen voor slechts € 37. 

Mijn vraag staat hier niet bij.
​Staat jouw vraag hier niet bij? Jolanda helpt je graag.  Stuur dan een mail naar jolanda@withjoy.nl