Dit is een meditatie om je persoonlijke kracht te vergroten. In deze meditatie laat Peter je ervaren dat als je weet waar je behoefte ligt en wat je nodig hebt dat dit uit kunt nodigen in contact met Gaia, met moeder aarde.

Deze meditatie is gemaakt door Peter de Winter, van Intuïtieve Opleidingen Rotterdam. Peter is een dierbare vriend en een krachtige intuïtieve trainer en coach. We hebben elkaar bijna 20 jaar geleden leren kennen, toen hij docent was bij mijn eerste intuïtieve opleiding. Nog steeds weet hij me te inspireren in opleidingen of masterclasses en is hij één van de weinigen die ik vraag om mee te kijken bij persoonlijke of spirituele uitdagingen. Meer over Peter vind je op zijn website www.intuitief.com.

Steun Withjoy.nl zodat we nog meer meditaties en inspiratie met je kunnen delen

Withjoy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen van alles kost heel veel tijd, energie en aandacht. Daarom wil ik jou vragen om een vrijwillige bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen. Hoe klein of hoe groot, dat kun je helemaal zelf bepalen. Iedere euro is welkom. Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt gewoon met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support!

Vergroot je persoonlijke kracht met deze Gaia-meditatie

Misschien vind je deze meditaties ook interessant: